2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با کیه من یا شوهرم

260 بازدید | 27 پست

انصافا بدون غرض و وجدانی جواب بدید

من ۱۸ ماه عقد بودم، موقع عقد خریدهای سبکی داشتم، ساعت و حلقه و لباس عقد ولی آرایشگاه نرفتم خانواده همسرم هم شب شام دادن اما اقوام خودشون

همسرم هم منو نشوند زیر دست خواهرش تا آرایشم کنه اونم اول تا آخر غر زد سرم که من بلد نبودم و فلانی به زور و لحظه آخر گفت باید آرایشش کنی و فلان و... منم با بغض نشسته بودم تا آخرش گفت چه عروس مظلومی ولی باز لبخند زدم

شوهرم سر یه مسئله کوچیک عروسی رو بهم زد و عروسی نگرفت برام با اینکه پولشو داشت و حتی تالار رزرو کردیم و آرایشگاه هماهنگ بود اما سر لجبازی همه چیزو دود کرد رفت هوا بعد منو به زور برد خونه و گفت یا طلاقت بگیر یا بیا خونه تازه وسایل خونه بعد ۷ ماه هنوز تکمیل نیست من خیلیییییی تو دلم عقده شده، حتی یه عکس ا عقدم ندارم دلم میخواست ببینم میکاپ عروس چجوریه ولی الان دیره شوهرم گفت بریم کربلا قبول نکردم مادرشوهرم گفت مراسم بگیریم به بابت بگو پول شام خودتونو بده من قبول نکردم دلم واقعا شکسته چون میدونم همسرم پول داشت ولی باز نگرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دلت چرک شده

البته منم بودم احتمالا همین واکنشو نشون میدادم

نوشدارو بعد مرگ سهراب به درد نمیخوره

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

میکرو ابروهام

عزیطم مقصر خودتی پس من حق میدم ب همسرت چون تو با دیدن رفتاراش ادامه دادی درواقع پذیدفتی اگ برات احترام و عروسی مهم بود جدا میشدی و این رویه تا ابد تو زندگیت هست و خیلی جاها باید کوتاه بیای

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
چون ابروهامو واسه عروسی میکروبلدینگ کردم

وا خب دنبال بهانه بود نباید کوتاه می اومدی. حتی به قیمت طلاق.

مطمئن باش اون هم سر این مسئله طلاق نمیداد و مجبور میشد عروسی رو بگیره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم