2777
2789
عنوان

جدای بین خودمو نامزدم

361 بازدید | 33 پست

سلام نزدیک یکساله نامزد کردمم نامزدم بهم دو بار خیانت کرده ،خسته شدم هر کاری میکنم ولم کنه نمیکنه با تهدید و زور نگهم داشته دوست دارم گریه کنم دیگه یا خودمو بکشم چون باهاش رابطه سطحی داشتم و عکس دارم باهاش بهم گفته نشون خانوادت میدم ،دعایی چیزی هست که بخام انجام بدم سردی بندازه بینمون خودش ولم کنه نامزدی و بهم بزنه ابرومم حفظ بشه ترو خدا کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بچه ای ... یا داری واقعا دروغ میگی یا اگه به سنی رسیدی که نامزد کردی خیلی آدمیزادی بگو نمیخوامت تو هم هرکاری میخوای بکن یعنی خانواده ت اینقدر بی غیرتن که این به خودش اجازه بده بره عکس وفیلم نشونشون بده؟ فکر نمیکنم هیچ پسری جرات همچین کاری و داشته باشه

چقدر بچه ای ... یا داری واقعا دروغ میگی یا اگه به سنی رسیدی که نامزد کردی خیلی آدمیزادی بگو نمیخوامت ...

ترو خدا ادامه نده ،بچه چیه ،گیر یه ادم نفهم احمقی افتادم که ابرومو تو کل خانوادم میبره

بگو می رم پلیس ازت شکایت می کنم

بهش گفتممم حتی عموی خودم پلیسه ،در اومده گفته برو بگو من از این میترسم که عکسامو به عموهام نشون بده ابروم برههه،کار از کار بگذره شکایت چه فایده داره فقط میخام سرد بشه ولم کنه بره

یه قرار باهاش بزار خیلی خوب رفتار کن گوشیشو یجوری بگیر تو اون برنامه ای که چت کردین چتاتونو بپاک بعدشم عکساتونو بپاک کار دیگ ای از دستت برنمیا

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
بهش گفتممم حتی عموی خودم پلیسه ،در اومده گفته برو بگو من از این میترسم که عکسامو به عموهام نشون بده ...

عزیزم همینجوری نیست بگو می خوای عموهام سرت رو بزارن رو سینت بسم الله بگو

یه قرار باهاش بزار خیلی خوب رفتار کن گوشیشو یجوری بگیر تو اون برنامه ای که چت کردین چتاتونو بپاک بعد ...

اینکاروووو گردممممم کاملاااا وقتی خونشون دعوت بودیم همه اینارو انجام دادم وقتی برگشتم خونه عکسایی که تو لب تابش داشت و نشونم داد قلبم دیگه اومده تو دهنم خانوادشم نفهمن

اینکاروووو گردممممم کاملاااا وقتی خونشون دعوت بودیم همه اینارو انجام دادم وقتی برگشتم خونه عکسایی که ...

ای بابا این چقد گیره

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂