2777
2789

در چهار سال اخیر به دلیل تورم و گرانی ۵۱ درصد واردات موبایل کم شده است که دلیلش ناتوانی مردم در خرید گوشی جدید و عدم تقاضا برای موبایل است

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

خیلی بد شده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس اینا که دستشون ایفونه چی ؟😂😶

آیفون فیک و اجارهای ریخته

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

یک سوال پیش میاد

این همه آدمی که هنوز شش ماه از عرضهٔ آیفون نگذشته رفتن خریدن کی هستن، چی هستن؟

پ.ن: آقازاده نیستن...

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

یک سوال پیش میاداین همه آدمی که هنوز شش ماه از عرضهٔ آیفون نگذشته رفتن خریدن کی هستن، چی هستن؟ پ.ن: ...

این همه آدم یخش خیلی کمی از جمعیت بسیار زیاد ایرانن

این همه آدم یخش خیلی کمی از جمعیت بسیار زیاد ایرانن

والا کمم نیستن به خدا

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

در ضمن آیفون تو هیچ کشوری کالای لوکس نیست

مردم انقدر ذهنشون فقره آیفون رو نماد پولداری میبینن

توی آمریکا یه کار با حقوق ماهانش میتونه ۳ تا آیفون ۱۷ پرومکس بخره

والا کمم نیستن به خدا

در ضمن آیفون تو هیچ کشوری کالای لوکس نیست

مردم انقدر ذهنشون فقره آیفون رو نماد پولداری میبینن

توی آمریکا یه کار با حقوق ماهانش میتونه ۳ تا آیفون ۱۷ پرومکس

بخره

مشکل اینه که شما فقط کسایی که آیفون دارن رو میبینی

در ضمن آیفون تو هیچ کشوری کالای لوکس نیستمردم انقدر ذهنشون فقره آیفون رو نماد پولداری میبیننتوی آمری ...

نه، من فقط اونها رو نمیبینم. من کسایی رو میبینم که دم از نداری میزنن اما به قدری دارن که آیفون خدا تومنی بخرن.

نه، من فقط اونها رو نمیبینم. من کسایی رو میبینم که دم از نداری میزنن اما به قدری دارن که آیفون خدا ت ...

دوست عزیز

طبق آمار جهانی سهم آیفون از خرید موبایل در کل جهان به صورت میانگین (دقت کن کشور های آفریقایی و قحطی زده هم حسابن)

۳۰ درصد هست

در حالی که میزان سهم آیفون در بازار ایران کمتر از ۱۰ درصد هست

یعنی میانگین جهانی مردم سه برابر بیشتر از ما آیفون میخرن. دقت کن جهانی که میگم ۱۰۰ تا کشور قحطی زده و آفریقایی بدبخت توش هستا منظورم اروپا و آمریکا نیست اپنا بخش کوچیکی از بازار جهانین

ولی تو ایران به دلیل گرانی آیفون شما که بسیار هم محترم هستی فکر میکنی که آیفون کالای خیلی لوکسیه و اگر چند نفر هم آیفون داشتن یعنی اوضاع مملکت خوبه. در حالی که همین سوپر لوکس پنداشتن آیفون از فقر و گرونی میاد

متوجه شدید؟

با احترام

دوست عزیز طبق آمار جهانی سهم آیفون از خرید موبایل در کل جهان به صورت میانگین (دقت کن کشور های آفریقا ...

باز هم شما منظور اصلی حرف من رو متوجه نشدید

واضحتر هم نمیتونم بیام توضیح بدم چون دعوا میشه منم تعلیق میشم پس حرف شما درست