تو سن بالا به لطف خدا اولین بچه مو باردارم. ۳۶ سالگی. ولی اونطور که باید ذوق ندارم بیشتر استرس دارم استرس مالی بیشتر. زیاد آدم راحت طلبی نیستم. میتونم کم بخوابم سالها از پدر و مادرم و مادربزرگم پرستاری کردم. الانم افتخار رسیدگی به مادرمو گهگاهی دارم. ولی در کل نمیدونم از نظر مالی چه آینده ای پیش رومونه.
الان انقد همه چیز رو گرون کردن که همه نگران بحران مالی بعد از تولد بچه هستن
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
سنم بالا نیست عزیزم ولی دیگه ذخیره تخمدانم خیلی نسبت به سنم کمه و اگه اقدام نمیکردم باید میموندم برا ivf و تخمک اهدایی و ... که اگه کارم به اونجاها میکشید قید بچه رو میزدم و ممکن بود تو پنجاه سالگی که دیره پشیمون میشدم،😅 الانشم معجزه وار با دارو باردار شدم
شما بچه دارید عزیزم؟ موقع بدنیا اومدنش از نظر مالی تکمیله تکمیل بودین؟
مگه قراره همه تکمیل تکمیل باشن؟ اصلا گیریم تکمیل باشن، چه تضمینی هست تکمیل بمونن؟ زندگی هزار جور بالا و پایین داره. همینکه آدم عاقلی هستی و میدونی که بچه مسیولیت داره، بچه خرج داره و آدم بیخیال و بی فکری نیستی، یعنی اون بچه خوشبخته.
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟