2777
2789
عنوان

بچه داری بیشتر شیرینه یا سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم که امبدوارم میکنی. گاهی مقایسه میکنم

اصلا مقایسه نکن عزیزم، کی فردا رو دیده؟ کی میدونه چی میشه؟ فقط نگاهت به خدا باشه و بس

انشالا به سلامتی دنیا بیاد🌹

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بله عزیزم. ژنتیکیه برا ما. خیلی بده. و کاش هرکی که میخواد بارداری رو عقب بندازه قبلش آزمایش اینا بده ...

من خیلی ساله اینجوریم از کلاس دهم دیگه یاسگی زود رس گرفتم و هیچ اقدامی نکردم این چند سال برای بارداری چون پولشو نداشتیم

مثل بوی پرتقال توی باغ های مه گرفته شمالی🌱
میشه اسم دکترتو بهم بگی و اینکه جا زندگی میکنی منم میخام اقدام کنم دنبال دکتر خوبم منم تفریبا همسنتم

من تهران. دکتر مهرنوش امیری. وقتی داشت بهم دارو میداد ناامیدم کرده بود و گفت دو سه ماه بعد باید برم ivf. ولی خیلیا با دارو پیشش باردار شدن

سنم بالا نیست عزیزم ولی دیگه ذخیره تخمدانم خیلی نسبت به سنم کمه و اگه اقدام نمیکردم باید میموندم برا ...

عزیزم آزمایش ذخیره تخمدان چطوریه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من تهران. دکتر مهرنوش امیری. وقتی داشت بهم دارو میداد ناامیدم کرده بود و گفت دو سه ماه بعد باید برم ...

اولش ک دکتر رفتی چطور بود شرایطت؟فولیکول و ...میگم

دقیقا مثل من. مشکل مالی نذاشت پیگیری کنم. میدونی amh خودت چنده عزیزم؟

همون ذخیره تخمدان ؟ن اصلا من مجرد بودم اینطوری شدم و وقتیم شوهرم اومد خواستگاری بهش گفتم

ولی الان خودم فکر میکنم دیگه هیچ راهی نیست

اولش ک دکتر رفتی چطور بود شرایطت؟فولیکول و ...میگم

یه ماه بدون تحریک تخمدان اصلا فولیکول خوب نداشتم. ماه دوم و سوم تحریک فولیکول داشتم که ماه سوم مثبت شد ولی خب بازم معلوم نیست چی بشه