2777
2789
عنوان

دیشب با خانواده شوهرم رفتم عروسی

642 بازدید | 55 پست

همشون لباس خوب داشتن طلا موهاشون پرپشت حالا منی که همیشه کار میکنم زحمت میکشم چشمام خشکی گرفته از بس زل زدم به مانیتور هنوز نتونستم درآمد درست حسابی داشته باشم از من خیلی بهتر بود وضعشون من تمام موهام ریخته خیلی ناراحتم حسود نیستم میگم چرا اونا میخوره میخابن وضعشون از من بهتره چرا تلاشم نتیجه نمیده🥲😔

کاربری دست دو تا دوسته🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه زنی هم که خونه نشین باشه نمیتونه ایندشو رقم بزنه

خونه نشین بودن به تنهایی اره

ولی خونه نشینی که شوهرش داره ۲۴ ساعت کار میکنه و هرچی درمیاره میده به زنش ایندشم خوب میشه

اونایی که تو خانواده شوهرت میبینی از مدل دومن

{ خانم هستم }
آخه زنی هم که خونه نشین باشه نمیتونه ایندشو رقم بزنه

خودت جواب خودتودادی پس چراناراحتی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پس چرا من به مردان اعتماد ندارم

بحث اعتماد نیست

مردی که هی طلا میخره

مردی که خونه به اسم زنش میکنه

مردی که همیشه پول میده حتی اگه بهش اعتمادم نداشته باشی وقتی مشکلی پیش اومد و خواستی ترکش کنی دستت پره

ولی مردی که هیچی نمیده زن حتی اگه شاغل هم باشه تموم درامدش میره برا واجبات زندگی و پس اندازی براش نمیمونه برا روز سخت و رقم زدن اینده

{ خانم هستم }
پس چرا من به مردان اعتماد ندارم

مردان رهاکن همه شلیه هم نیستن همسرت چطوره ؟ چون همینجورمردابدهستن خانم بدهم هست پس بایدگفت به خانمااعتمادندارم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همیشه همینه مامانم منم شاغل هیچوقت درست حسابی نتونسته لباس بخره میریم عروسی تموم فامیلای خونه دار تیپ حسابی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بحث اعتماد نیستمردی که هی طلا میخرهمردی که خونه به اسم زنش میکنهمردی که همیشه پول میده حتی اگه بهش ا ...

حق بود