2777
2789
عنوان

شوهرم سرکار نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 24 پست
یه حرف زشتی براش نوشتم گفتم زشته پاکش کردم 😆😆اسی خودت نمیدونی نشونه تنبلیه یا نه؟

اخه میدونی شهر ما کوچیکه و موقعیت شغلی به شدت پایینه

پدرشوهرم تو بانک کار میکنه میگه صبر کنین اخر سال بانک ملی ازمون داره اونجا شرکت کنه

خب اگه سرمایه داره خودش در زمینه ای که تخصص داره کار راه بندازه

من ۷۰ گرم طلا دارم پدرشوهرم هم میتونه کمک کنه که یه مغازه ای بزنه و کسب و کار راه بندازه ولی شهر ما کوچیکه و کلی تعمیرات موبایل و لپ تاپ داخل شهر هست به نظرت جواب میده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلاااااااااا، به هیچ وجه با رفیقاش نمیگرده وا عماد به نفسش به شدت پایینه

شآید تو کارش مشکلی پیش اومده دل زدش کرده میگه علاقم به کامیپوتره

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

بیشتر بی مسوولیت هست

یه چیزی بگم، من خودمم ادم بی مسئولیتی هستم، کم اعتماد به نفسم، بی اراده ام و همی اینا رو انگار دارم تو شوهرمم میبینم و واقعا سخته

خیلی خیلی سخته

اخه میدونی شهر ما کوچیکه و موقعیت شغلی به شدت پایینه پدرشوهرم تو بانک کار میکنه میگه صبر کنین اخر سا ...

چی خونده

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

من ۷۰ گرم طلا دارم پدرشوهرم هم میتونه کمک کنه که یه مغازه ای بزنه و کسب و کار راه بندازه ولی شهر ما ...

وای ن طلا رو نفروش بنظرم حیفه یا خدای نکرده کار نگرفت همه طلاها میره. تعمیراتی کامپیوتر که سرمایه نمیخواد زیاد. همون از پدرش بگیره انشالا که بگیره.