2777
2789
عنوان

کسایی که روانپزشک رفتن

87 بازدید | 13 پست

رفتار روانپزشک های که رفتید خوب بوده

فقط دارو میدن برای مشکلات هم راهنمایی میکنن

خاطراتی دارید از روانپزشک رفتن خودتون بگید

روانپزشک خوب معرفی کنید

خانمهای گل من شرایط خاصی دارم فقط سکوت میکنم  واقعیت تلخ این همینه که انگار نباید حرف زد حتی اینجا قضاوت میشی یکی نفرین می‌کنه یکی تهمت         و.     ❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐لطفا آرامش خودتون حفظ کنید. با دعوا و فحش و نفرین چیزی درست نمیشه حسادت و کینه و خشم همش از خودشیفتگی هستش قلبم مشکل داره و من دلم آرامش و معجزه میخواد.  من در پناه خدام  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روانپزشک من خیلی آدم خوبی بود به حرفام گوش میکرد با توجه به حرفام برام دارو مینوشت و خیلی ام پیگیر بود و مثلا اگه داروی بهتری میخاستم هم برام مینوشت کلا به حرفام خیلی توجه میکرد

روانپزشک من خیلی آدم خوبی بود به حرفام گوش میکرد با توجه به حرفام برام دارو مینوشت و خیلی ام پیگیر ب ...

اسمش بگو

ممنون

آخه یک روانپزشک رفتم تجربه آزار جتسی که بهم شده بود داشتم میگفتم خندید بهم با حالت مسخره منم عصبانی شدم بدون اینکه دارو بده قهر کردم از مطبش رفتم بیرون

۹۰۰ هزار تومن ویزیت داد جلسه اولم بود

اسمش نمیگم اینا چطوری دکتر شدن

خانمهای گل من شرایط خاصی دارم فقط سکوت میکنم  واقعیت تلخ این همینه که انگار نباید حرف زد حتی اینجا قضاوت میشی یکی نفرین می‌کنه یکی تهمت         و.     ❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐لطفا آرامش خودتون حفظ کنید. با دعوا و فحش و نفرین چیزی درست نمیشه حسادت و کینه و خشم همش از خودشیفتگی هستش قلبم مشکل داره و من دلم آرامش و معجزه میخواد.  من در پناه خدام  

اسمش بگوممنونآخه یک روانپزشک رفتم تجربه آزار جتسی که بهم شده بود داشتم میگفتم خندید بهم با حالت مسخر ...

ویزیتش ۹۰۰ هزار تومن بود خیلی اعصابم خرد شده دکتره آقا بود حدود ۴۰ ساله حس بدی دارم

اسمش بگوممنونآخه یک روانپزشک رفتم تجربه آزار جتسی که بهم شده بود داشتم میگفتم خندید بهم با حالت مسخر ...

مطبش شهرستانه حضوری خوبه مگرنه شمارشم میتونم بهت بدم ولی فایده نداره غیر حضوری

چ بد چ بیشعور بوده منم قبل از این روانپزشک چند جا دیگه رفتم بودم تند تند رو کاغذ ی چی مینوشتن یا فقط میخاستن زود حرفام تموم شه ولی این اصلا اینطوری نیست شده ۱ ساعت هم داخل مطبش بودم و باهاش حرف زدم

وای چه بیشعور بوده ، حیوون .خواستی بری ، چیزی نگفت؟

نه دیگه

چی بگه سکوت کرد جوابم نداد

گفتم دیگه مبطبتون نمیام

مطبش شهرستانه حضوری خوبه مگرنه شمارشم میتونم بهت بدم ولی فایده نداره غیر حضوری چ بد چ بیشعور بوده من ...

اسم و شماره تلفن بده

من اصفهانم حتی برای یک مشکل گردنم سنندج دکتر رفتم

یک بار تهران رفتم دکتر

از اصفهان خسته شدم