2777
2789
عنوان

چقد سخت میگذره این روزا برام

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 46 پست

خب حالا الزاما ربطی هم به تاپیکای اینجا نداره. شما توی اطراف خودت یه چرخی بزنی شاهد وضعیت جامعه هستی.

میخوام بگم که تقصیر نینی سایت ننداز و الکی فاز قربانی نگیر. مسئولیت کارتو بپذیر.

حالا هم همینه که هست دیگه کاریش نمیشه کرد.

این نگرانی ها طبیعیه . همه مامان باباها توی بیمارستان دارن به همین موضوع فکر میکنن. ایشالا خوشبخت میشه.

عزیزم جسارت نشه ولی دوست داشتی بگو روش پیش گیری چی بود که باردار شدی؟؟

هم طبیعی هم کاندوم 7سال این روش نمیدونم چی شد یهو. باردار شدم

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنت که مشکلی نداره چرا نباید بالای ۳۰ بچه آورد؟؟ بالای ۳۰ تازه اوج جونیه با این حرف مخالفم ولی راجب وضعیت مالی درست میگن بچه یه عالمه خرج داره هنوز دنیا نیومده باید کلی خرج کنی چه برسه ب اینکه دیگ دنیا بیاد البته حرفم با شما نیستاا کلی میگم

من سر فرزند دوم خیلی ناراحت بودم که باردار شدم اوایلش دنبال سقطش بودم چون حس میکردم بی کلاسی هست دو تا بچه زیاده و .... چون منم سنم بالا بود ولی الان که بچه بزرگ شده کلاس اول هست خدا رو شکر میکنم بی عقلی نکردم و نگهش داشتم واقعا نعمت بزرگیه برام .ماشالله از نظر هوش و عرضه چندین برابر فرزند اولم هست و واقعا زبر و زرنگه . چشمش نزنم بچه رو لطف خدا بوده.

اگر سقط کرده بودم الان گناه قتل یک انسان با هوش و توانمند روی گردن من بود .

خب حالا الزاما ربطی هم به تاپیکای اینجا نداره. شما توی اطراف خودت یه چرخی بزنی شاهد وضعیت جامعه هستی ...

من نگفتم اوضاع مملکت گل و بلبله بخدا میری تو سونو ها اکثرا بچه سوم و چهارم با چه شوقی باردارن ولی قبول کن نی نی سایت جای عجیببه الان یکی تاپیک زده با این اوضاع جامعه درس بخونم یا نه بنظرت عجیب نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سر فرزند دوم خیلی ناراحت بودم که باردار شدم اوایلش دنبال سقطش بودم چون حس میکردم بی کلاسی هست دو ...

خدا حفظش کنه عزیزم منم دقیقا همین حسو دارم میگم بی کلاسبه سه تا بچه داشتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندمین بچته ؟اعصاب هم نداری؟منم عصبیموضع مالیتون چطوره

بچه سوم اعصاب که چی بگم مگه کسی تو این اوضاع اعصاب هم براش مونده مالی هم خدا راشکر بد نیستیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا بعد سی سالگی اگه بچه پسر باشه بدن مادر و گرم و ایمن می کنه ... افکار منفی رو بذار کنار و از نعمتی که خدا بهت داده لذت ببر ...همچین عصای پیریت بشه که خودت کیف کنی ... حیف منم خیلی دوس داشتم بچه زیاد داشتم ولی نشد

دیگه شما تو این مسیر قرار گرفتی پس تا آخرش برو و به این افکار توجه نکن امیدوارم بارداری خوبی داشته ب ...

ممنون عزیزم انشالله ولی خیلی سخته سخت میگذره واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا بچه رو که میده روزی شم میده برکتم میده گشایش ها ایجاد میشه به شرط اینکه با خدا باشی و امیدوار و ...

بچه سومم هست دوتا دختر دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم انشالله ولی خیلی سخته سخت میگذره واقعا

من خانم نیستم .

خواهش میکنم

من تلاش کرده ام به کارهای مردم نخندم، بر آنها نگریم، از آن‎ها منزجر نباشم. بلکه آنها را درک کنم.

من نگفتم اوضاع مملکت گل و بلبله بخدا میری تو سونو ها اکثرا بچه سوم و چهارم با چه شوقی باردارن ولی قب ...

چی بگم والا. بنظرم نینی سایت بزرگتر از یه کلینیک سونو هستش. حالا شانسی اون ساعت یه خانواده چهارنفره ی خوشحال دیدین. این الزاما دلیل نمیشه که الان همه خوشحالن. دیگه هرکسی با هر طرز فکری وجود داره.

آدم باید با عقل خودش و شرایط خودش منطقی فکر کنه.

ما هم دیگه حقوق بابام کفاف نمیده. واسه اولین بار مامانم گفت ممکنه به آخر ماه پولمون نرسه و کمتر باید خرج کنیم.

بنظرم هرکسی اگر شرایطش رو داره باید مهاجرت کنه کشورای همسایه.

ایشالا صحیح و سلامت دنیا میاد. این فکر و نگرانیا طبیعی ان.

کاشکی شرایط طوری بود که اصلا هیچوقت شما به این چیزا فکر نمیکردی . چون دغدغه یه مادر اصلا نباید پول و گرونی باشه اما خب...ایشالا سلامت دنیا بیاد