2777
2789
عنوان

چقد سخت میگذره این روزا برام

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بیکاری تو سایت زنانه؟کار نمیکنین شما مردا همش الافو بیکار

مملکت ما مردا داریم میچرخونیم ؛

دنیا رو مردا دارن اداره میکنن بعد میگی الاف

بعدشم علاف با ع ؛ سایت زنانه نیست !!

من تلاش کرده ام به کارهای مردم نخندم، بر آنها نگریم، از آن‎ها منزجر نباشم. بلکه آنها را درک کنم.

هست این سایت زنانه هستداری کار میکنی برو کار کن

پست جدید زدم برو اونجا جوابت دادم

من تلاش کرده ام به کارهای مردم نخندم، بر آنها نگریم، از آن‎ها منزجر نباشم. بلکه آنها را درک کنم.

تو نتونستی درست پیشگیری کنی، شوهرت هم نتونست؟ همه چیز تقصیر تو نیست.

اسی تو قراره مادر بشی، به خودت یاد بده همه چیز رو گردن نگیری تا بتونی سلامت روانت رو حفظ کنی

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

مملکت ما مردا داریم میچرخونیم ؛ دنیا رو مردا دارن اداره میکنن بعد میگی الافبعدشم علاف با ع ؛ سایت زن ...

آره میدونیم مملکت رو مردا دارن میچرخونن، واسه همینه که ریدن به سر تا پاش

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

تو هنوز با خودت کنار نیومدی؟این همه آدم تو تاپیکات بهت امید دادن تجربه گفتنچسبیدی به یه نفر که گفت ب ...

اسی در اصلا حرف بقیه براش اونقدر مهم نیست، خودشه که از خودش ناراحته

به جای نی نی سایت بشین بافتنی کن. نیا اینجا اگه انقد تحت تاثیر قرار میگیری. قرار نیس هر چی بقیه میگن درست ترین حرف باشه. تو داری تو وجودت یه انسان را پرورش میدی. پیش خدا هیچ ارزشی ازین بالاتر نیست

اسی در اصلا حرف بقیه براش اونقدر مهم نیست، خودشه که از خودش ناراحته

چرا اتفاقا منفی ها خیلی واسش مهمه

من از اون اول تاپیکاش رو خوندم فقط منفی ها رو جواب میده انگار میاد اینجا بدتر خودشو نابود کنه

مملکت ما مردا داریم میچرخونیم ؛ دنیا رو مردا دارن اداره میکنن بعد میگی الافبعدشم علاف با ع ؛ سایت زن ...

بقیه مردا رو نمیدونم ولی مردی که این موقع صبح تو گوشی میچرخه حتما علافه

بقیه مردا رو نمیدونم ولی مردی که این موقع صبح تو گوشی میچرخه حتما علافه

قضاوتت اشتباه

تا حالا نشدی هم کار کنی هم با تلفن صحبت کنی؟