2777
2789

اینکه برم رایگان تو یه سالن پر مشتری دستیار شنیون و.. بشم و بهم چند بار تاکید کرده که حتی بعد از اینکه حرفه ای شدی هم نمیتونم بهت مشتری بدم خودم شنیون کار دارم کارش عالیه .....شهرمون هم کوچکه

یا اینکه برم تو یه سالنی که آنچنان مشتری نداره خودش هم شنیون کار داره اما گفت بیا کنارم فعالیتت و شروع کن

کاربری دست دو نفر هست ....خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

ما شهر کوچکی هستیم سالن زیاده اما چندتاش فقط معروف هست و اینا با این حال من از آرایشگاه های کوچک تا بزرگ پیام دادم و پرسیدم همشون میگن ما شنیون کار داریم نمیخوایم خودشون دارن اونایی که دارن چندساله دارن باهم کار میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دو هم مزایا دارن هم هزینه

سالن شلوغ دستیار باشی مشتری هست کار کنی یاد بگیری

سالن خلوت تر مشتری بهت میده ولی مشتری کمتره برای تمرین و یادگیری و از نیروی خودت برای جذب مشتری برای خودش هم احتمالا میخواد کمک بگیره که مشتری بیاری

هر دو ممکنه واقعا قلق کار رو یادت ندن مگر واقعا برای اموزش بری دوره های اموزشی معتبر ببینی.

انتخاب تضمینی صد در صد درست وجود نداره

هر دو هم مزایا دارن هم هزینه سالن شلوغ دستیار باشی مشتری هست کار کنی یاد بگیری سالن خلوت تر مشتری به ...

اولی شلوغ هست من باید کلا به عنوان یه دستیار باشم و هیچوقت بهم کار نمیده پول هم نمیده چندبار تاکید هم کرده خودش شنیون کار داره اگر برم اونجا آینده شغلیم نا معلوم هست چون شهر کوچکی هستیم اگر برم اونجا باید چندماه دستیار باشم بدون هیچی و آخر هم که اومدم بیرون جایی نیست برم کار کنم اما خب یاد میگیرم

من بودم یک رو انتخاب میکردم بعد که حرفه ای شدم میرفتم ی جا کار میکردم

آخه همه سال ها گفتن خودمون شنیون کار داریم شنیون کار هاشون چندساله پیششون هستن من اگر برم اونجا دستیار بشم بعد چندماه همچنان ی دستیار هستم

آخه همه سال ها گفتن خودمون شنیون کار داریم شنیون کار هاشون چندساله پیششون هستن من اگر برم اونجا دستی ...

تا هزینه آموزش ندی ،شینیون کارا به راحتی بهت کار یاد نمیدن نکته نمیگن ،من اینو از زبون خودشون شنیدم

تا هزینه آموزش ندی ،شینیون کارا به راحتی بهت کار یاد نمیدن نکته نمیگن ،من اینو از زبون خودشون شنیدم

اون سالن دومی نگفت آموزش گفت بیا کار کن شروع کن

اولی اما گفت دستیار رایگانه منظورش بنظرم اینه چایی درست کنم تی بکشم هرچی خواستن بهشون بدم بجای پول