2777
2789
همه اینایی که گفتی بهت حق میدم بترسی طبیعیه..اما انقد شیرینه با خودت میگی خدایا من دارم چیو تجربه می ...

تازه من درگیر کیست هستم ۴ ساله و همه دکترا میگفتن باید زود بچه دار بشی ممکنه ذخیره تخمداناتو بخوره و دیگه نتونی ولی خیلللللی عجیبه بعد ۶ سال جلوگیری یکبار که اونشب باشه اینجوری شد اینم باز جلوگیری کردم خیلی عجیبه ولی یهو اینجوری شد عجیب نیست؟؟؟یعنی اصلا کامل شوهرم اون کارو نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه من درگیر کیست هستم ۴ ساله و همه دکترا میگفتن باید زود بچه دار بشی ممکنه ذخیره تخمداناتو بخوره و ...

چقد خدا دوست داشته...چقد لایق بودی..به نظرم روزی هزار بار اگه شکر کنی کمه..اگه اینطوری که تو میگی..پس این یه نشونه و هدیه هست از طرف خدا..باقی راه هم برات هموار میکنه..مامان خوبی میشی مطمعنم ..از پسش بر میای..❤️

چقد خدا دوست داشته...چقد لایق بودی..به نظرم روزی هزار بار اگه شکر کنی کمه..اگه اینطوری که تو میگی..پ ...

قربونت برم من 😭😭تروخدا برام دعا کن خیلی میترسم اصلا عادی نیست ترس انقد زیاد چون داشتم زندگیم میکردم یروز ظهر ۲ روز پریودیم عقب افتاد یهو گفتم یه بیبی چک بزنم یهو اینجوری شد🥺😭😭

چ نسخه ی سمی اتفاقا ارامش تو ازدواج و فرزند اوریه پس ایه ی لتسکنوا الیها چیه فقط طرف با تقوا باشه بق ...

با این شرایط دیگه کسی ازدواج نمیکنه یا خیلی کم پیش میاد ک ازدواج کنن

متاسفانه دخترهای مجرد تا ازدواج نکنن آرامش نمیگیرن و هی گند میزنن در کل فرقی نداره

مثه من

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
قربونت برم من 😭😭تروخدا برام دعا کن خیلی میترسم اصلا عادی نیست ترس انقد زیاد چون داشتم زندگیم میکرد ...

مبارکت باشه مامان خانوم...ترس رو بزار کنار..به روزای خوب فکر کن...ازین مامانای خوشگل و خوشتیپ و پایه باش که بچه ات بهت افتخار کنه..