2777
2789

یه جوری از مشکلات خونه شوهر میگید که انگار فقط این مشکلات مختص خونه شوهره درگیری های خونه پدرها مون رو فراموش کردید یا شاید واقعا در رفاه کامل بودید

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه جوری از مشکلات خونه شوهر میگید که انگار فقط این مشکلات مختص خونه شوهره درگیری های خونه پدرها مون ...

من تو رفاه کامل بودم انقد سیر بودم که خونه شوهر اصلا ذره ای مادیات برام مهم نبود و نیست.داستان اصلا پول نیست عزیزم

در جواب کسایی که گفتن ازدواج خوب داشتن

براتون از صمیم قلبم آرزوی خوشبختی ابدی میکنم

از ته قلبم میخوام تا آخر عمرتون با شادی کنار هم زندگی کنید

بله اگه آدم درست پیدا نکردین ازدواج نکنید!

قرار نیست جام شوهر کردن رو بهمون بدن

من تو رفاه کامل بودم انقد سیر بودم که خونه شوهر اصلا ذره ای مادیات برام مهم نبود و نیست.داستان اصلا ...

منم می دونم مشکل مالی تنها مشکل خانه ها نیست و نگفتم هم تو خونه پدرامون مشکل مالی بوده اینو باید بپذیریم برای همه نمیشه یه نسخه پیچید و شما هر جور زندگی کنی زندگی چالش های خودش رو داره

نظر من اینه بدون حرکت به یکنواختی و پوچی می رسی

انشالله ببرای شما هم بهترینا پیش بیاد و نور امید زندگیت رو روشن کنه

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟

منم می دونم مشکل مالی تنها مشکل خانه ها نیست و نگفتم هم تو خونه پدرامون مشکل مالی بوده اینو باید بپذ ...

فدای محبتت عزیزم... همچنین برای شما عزیزدل

حرف شما درسته

اما انقد این روزا این موارد زیاد شده

اکثریت اقلیت رو کمرنگ میکنه

برای چی؟

ببین من خیلی مظلومم سنمم کمه خیلی بیبی فیسم و ناخاسته بود بعد ۶ سال جلوگیری یهو بعد ۲ هفته فهمیدم باردارم حالا بین سقط موندم خیلی میترسم خیلی از پروسه زایمان ازمایشاش بالا اومدن عجیب شکم وای روز زایمان بریدن شکمم بعد گرفتن ازادیم بزرگ کردن یه نوزاد تا اخر عمر دارم میمیرم از فکر قبلنا دوست داشتم ولی الان که شده خیلی میترسم یعنی یه دختر به شدت ترسوام الان ۴ روزه که فهمیدم انقد استرسم بالان شبا خواب ندارم روزاهم هی بدنم میره رو ویبره

ببین من خیلی مظلومم سنمم کمه خیلی بیبی فیسم و ناخاسته بود بعد ۶ سال جلوگیری یهو بعد ۲ هفته فهمیدم با ...

فقط یه سوال..همسرت میدونه؟؟

همسرت همراه خوبیه؟

رابطتون اوکی هست؟

به بلوغ عقلی و فکری رسیده؟

اگه جواب اینا اره هست

تبریک میگم بهت..بچه روزی خودشو میاره..اصلا نترس

فقط یه سوال..همسرت میدونه؟؟همسرت همراه خوبیه؟رابطتون اوکی هست؟به بلوغ عقلی و فکری رسیده؟اگه جواب این ...

وای نه اخه اصلا روزیش مهم نیست بدن من چی؟استرسایی که میکشم چی شکمم ک پاره میشه وای فکر اینکه یه موجود جدید یهوو میاد تو ارامش دونفره هامون و خونمون ازادیمون میگیره دیونم میکنه اصلا حضورش برام خیلی عجیبه بدن دستم بگن این مال توعه بدنم مور مور میشه خیلی ترسوام خیلی خیلی

وای نه اخه اصلا روزیش مهم نیست بدن من چی؟استرسایی که میکشم چی شکمم ک پاره میشه وای فکر اینکه یه موجو ...

همه اینایی که گفتی بهت حق میدم بترسی طبیعیه..اما انقد شیرینه با خودت میگی خدایا من دارم چیو تجربه میکنم..

همه اینایی که گفتی بهت حق میدم بترسی طبیعیه..اما انقد شیرینه با خودت میگی خدایا من دارم چیو تجربه می ...

اگه اینجوری نشه چی اگه دیونه بشم یهو بچه که بدنیا اومد بخاطر این فکرام افسردگی بگیرم بگم نمیخامش چی