2777
2789
عنوان

بابام داره میمیره یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 71 پست
سریع کندر دود کنمغزش اول گرم کنیدچوب دارچین بزار روی گاز دود کنهاگه این دوتا نبود در آخر اسفندسریع م ...

واقعا کندر مغز رو گرم میکنه ؟چقدر این حرفت جالب بود برام ینی از قدیم کندراینارو برا مغزی گرم میسوزوندن؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ تا پتو کشیدم روشخوابه بلند شد بهش سوپ میدم

خب تب نداره؟

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

سریع کندر دود کنمغزش اول گرم کنیدچوب دارچین بزار روی گاز دود کنهاگه این دوتا نبود در آخر اسفندسریع م ...

مغزشو چرا؟ تاثیر داره ؟

البته منم واسه گرم کردن مغز انجام میدم اینا رو اما نمیدونستم تاثیر فوری داره فکر میکردم کلا خوبه

واقعا کندر مغز رو گرم میکنه ؟چقدر این حرفت جالب بود برام ینی از قدیم کندراینارو برا مغزی گرم میسوزون ...

بله

دقیقا

اصلا در احادیث هم سوزوندن و دود کردن ،کندر اشاره شده

ولی علمیش مغز گرم میکنه

نمیتونه اصلا تکون بخوره

خدا حفظش کنه ولی تا نره دوش رو بگیره همینه خودتون تشت آب گرم بیارید پاشو بذاره اون تو

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴