2777
2789
عنوان

بابام داره میمیره یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 71 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونه چشم هاشو باز کنه دلم نمیاد

نمیتونی با نی بهش بدی بخوره همنجور ک درازه

پاشوره اب وارم و نمک انجام بده براش

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

یکم دیگه بیدارش میکنم میدم بخوره

خوب

ان شاالله سلامت باشه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

مرسی عزیزم

😘🙏چ قد خوب بعکر پدرتی خدا خیرت بده

دونه به برو از عطاری بخر با اب جوش بریز تو لیوان یکم ک از دما افتاد بده بخوره خوب براش

شلغم بخر ابپز کن ابشو با عسل بده بخوره

😘🙏چ قد خوب بعکر پدرتی خدا خیرت بده دونه به برو از عطاری بخر با اب جوش بریز تو لیوان یکم ک از دما ا ...

مرسی عزیزم یه عمر بزرگم کردمه چجوری نگران نباشم

دونه به خوبه برای گرمی بدن؟ اگه خوبه الان میرم میخرم عطاری نزدیکمون هست

سوپ درست کردم بلند شد بهش میدم بخوره

مرسی عزیزم یه عمر بزرگم کردمه چجوری نگران نباشمدونه به خوبه برای گرمی بدن؟ اگه خوبه الان میرم میخرم ...

فدات شم انقد قشنگ قدردان زحماتش هستی سرت سلامت عزیزمم

دونه به برا سینه ش خوبه ک سرفه خشک نکنه برو بخر بهش بده

از عطاری بپرس چارتخم یا چاردونه برا سرماخوردگی اگه داشت بگیر اونام خوبه مث تخم شربته لعاب میندازه تو اب جوش برا گلوش خوبه اولش بخوره خوب میشه

برا تبش حنا داری خونه ؟اگه نداری بخر بیار کف پاش حنا بزار یا ی پیاز از وسط نصف کن با جوراب بزار گف پاش تا سم بدنش بکشه بیرون تبش قطع شه

حنا عالیه برا تب

واقعاچون دمنوش هیچی بلد نیستممثل چایی دم کنم

آره،،، بریز تو ایوان ابجوش درش و یه نعلبکی بزار. پنج دقیقه بخوره

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

الان چطوره پدرت؟ بهتر شد؟؟؟

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....