2777
2789
عنوان

نتیجه بی بی چک ایا مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 60 پست

این مثبته

آزمایش خون بده فردا یا امروز صبح

اگه آزمایش هم مثبت بود که مبارکه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بارداری مبارکه ...احتمالا نطفه دیر بسته شده هفته بارداری پایینه ولی بارداری

من تنبلی داشتم

دوره هام نامنظم

نمیدونستم باز پریود نشدم یا حامله ام

واقعا باردارم؟؟چکار باید بکنم استرس دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مثبته آزمایش خون بده فردا یا امروز صبح اگه آزمایش هم مثبت بود که مبارکه

برم دکتر بنویسه؟

چون تنبلی دارم نباید دارو خاصی بخورم ؟

آخه روز دوازدهم سیکل رفتم سونو تخمک ده سانت بود

امیدی نداشتم

روز نوزدهم رابطه داشتم فقط یکبار

که همون شب عفونت ادرار گرفتم چرم خشک کن مصرف کردم

الآنم یبوستم پماد و شربت مصرف میکنم نمیدونم اینا مضر هست یان

برم دکتر بنویسه؟چون تنبلی دارم نباید دارو خاصی بخورم ؟آخه روز دوازدهم سیکل رفتم سونو تخمک ده سانت بو ...

همه اینا رو فعلا ول کن

اگه اوکی هستی همین الان بلند شو با شوهرت برید آزمایشگاه

نیازی نیست دکتر بنویسه

برو آزمایشگاه بگو میخام بدونم باردارم یا نه

من صبح آزمایش دادم جوابش بعد ظهر بود

بعد گرفتن جواب اگه منفی بود که هیچی

مثبت بود همون روز دکتر زنان یه وقت بگیر برو

تا گرفتن جواب هم دارویی مصرف نکن چون من نمیدونم برا بارداری بده یا نه اگه منفی شد جوابت که دارو هارو ادامه بده مثبت شد با دکتر درباره مصرف اون دارو ها مشورت کن

امیدوارم مثبت باشه میفهمم چه احساساتی داری

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

آزمایشو اگه بیمه هستی که ببر دکتر بنویسه

حتی عمومیم مینویسه آزمایشت رو

اگه نه شک داری و فلان میتونی بری آزاد آزمایشگاه تیتر بتابده که عددش مشخص شه

تا شب مشخص میشه جوابش

مثبت بود برو دکتر زنان

ممنون خیلی استرس دارم اصلا سرکار بند نمیشم

سرکاری؟

میفهمم حست چیه منم این روزا رو تجربه کردم

منم وقتی میخاستم برم آزمایش بدم دل تو دلم نبود

اره سرکارمهمه چی به خیر خوشی تموم شد9

نرفتی آزمایش بدی پس درسته؟

عکس رو نگاه میکنید

این مال من روز موعد زدم قبل موعد هم مثبت شد میخاستم ببینم پرنگ شه یه روز بعد موعد هم پررررررررنگ تر یعنی جیگری شدا

الان هفته ۱۴ هستم دعا کنید نی نیم سالم باشه و سالم بیاد بغلم

این مال من روز موعد زدم قبل موعد هم مثبت شد میخاستم ببینم پرنگ شه یه روز بعد موعد هم پررررررررنگ تر ...

عزیزم ان شالله سالم بغلش کنی

من تنبلی دارم دوره هام نامنظم هست امروز روز 33 دوره ام هست

روز نوزدهم هم رابطه داشتم روز دوازدهم یه دفعه سونو رفتم سایز تخمک10 میل بود فقط دیگه نرفتم