2777
2789
عنوان

نتیجه بی بی چک ایا مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 60 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هنوزبعدازظهر ان شالله برمحالم بده استرس و خوشحالی و ترس...

عزیزم ان شالله که مثبته

منم وقتی میخاستم برم آزمایش بدم همین حس هارو داشتم بعد ظهر هم که رفتم جوابش رو گرفتم از خوشحالی اشک شوق میریختم یادش بخیر

میخاستم همسرم رو سورپرایز کنم که خودش زنگ زد نتیجه رو پرسید

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزم ان شالله که مثبتهمنم وقتی میخاستم برم آزمایش بدم همین حس هارو داشتم بعد ظهر هم که رفتم جوابش ر ...

عزیزم😍😍

امید به خدا

من همراه همسرم میرم آزمایش بدم دیگه سوپرایز کنسل

عزیزم😍😍امید به خدامن همراه همسرم میرم آزمایش بدم دیگه سوپرایز کنسل

منم همراه همسرم رفتم آزمایش بدم اما جوابش بعد ظهر اومد صبح آزمایش داده بودم

همسرم بعد ظهر سر کار بود برا همین خودم رفتم جوابو گرفتم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
میترسم همسرم خیلی ذوق نکنه🤣🤣

چه مدت تو اقدام بودین؟به نظر من که ذوق میکنه داشتن بچه خیلی شیرینه

من که وقتی خبرو بهش دادم همسرم اومده بود تو دستشویی محل کارش با من حرف میزد یواشکی اصلا چهرشو ندیدم خیلی دوست داشتم واکنشش رو ببینم که ندیدم اما میدونم خیلی خوشحال شد خودمم که داشتم گریه میکردم 😍

ذوقش خیلی قشنگه عزیزم

نتیجه بی بی چک منفی شده بود؟

اره عزیزم رفتم پیش دکتر گفت باید ادرارت گرم باشه اکه سرد شه قطعا نتیجه منفی میشه ولی چون فاصله اتاف تا دستشویی تو خونمون خیلی زیاده اخه قربون شوهرم بشم خونه بزرگ برامون خریده هرسری ادرارم سرد میشد

چه مدت تو اقدام بودین؟به نظر من که ذوق میکنه داشتن بچه خیلی شیرینه من که وقتی خبرو بهش دادم همسرم او ...

من بهش گفتم فقط یه لبخند زد

بعدم گفتم بریم آزمایش بدم گفت چرا خودتو میخای دست دکترا بدی😐

اصلا درکی ندارع از این موضوع

خلاصه که کلی ناراحت شدم و به قهر گذشت

من بهش گفتم فقط یه لبخند زدبعدم گفتم بریم آزمایش بدم گفت چرا خودتو میخای دست دکترا بدی😐اصلا درکی ند ...

جدی میگی؟

مگه اونم بچه نمیخاست؟