2777
2789
عنوان

نتیجه بی بی چک ایا مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 60 پست
جدی میگی؟مگه اونم بچه نمیخاست؟

کلا خیلی بچه دوست نداره

چهار سال ازدواج کردیم تازه ماه پیش داشت میگفت حس میکنم دیگه کم کم باید بچه دار بشیم

دیشب که خیلی ناراحت شدم بعدش معذرت خواهی کرد گفت نمیدونسته باید چکار کنم

کلا از اونایی نیس که خیلی زنشو لوس کنه😐

دیشب رفت دوباره بی بی چک خرید گفت صبح بزن اگه مثبت بود میبرمت آزمایش بدی

صبح زدم و عکس براش فرستادم داخل واتساپ،فقط برام قلب فرستاد همین 😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمایش دادم بتا هفتاد بود گفت ۴۸ ساعت آینده دوباره آزمایش بدم

واقعا؟

چقد خوشحال شدم برات

مبارک باشه عزیزم😍

خیلی حس عجیب و شیرینیه

من الان کوچولوم سه ماه و نیمشه

ببین وقتی بارداری دوسش داری ولی وقتی بیاد دنیا عاشقش میشی مطمئن باش همسرت هم اینجوری میشه مخصوصا که اگه یه دختر کوچولوی شیطون و ناز باشه

خانواده ها میدونن ؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
کلا خیلی بچه دوست ندارهچهار سال ازدواج کردیم تازه ماه پیش داشت میگفت حس میکنم دیگه کم کم باید بچه دا ...

من زود بچه دار شدم بعد شیش ماه از ازدواجمون بچه دار شدیم به تصمیم جفتمون

جفتمون میمیریم برا بچه

من دانشجو ام اگه نبودم همین الان برای دومی اقدام میکردم

همیشه احساستشو اینجوری نشون میده؟

یا چون بچه دوست نداره ؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
واقعا؟چقد خوشحال شدم برات مبارک باشه عزیزم😍خیلی حس عجیب و شیرینیه من الان کوچولوم سه ماه و نیمشه بب ...

خیلی ممنون عزیزم

خیلی حس عجیبی دارم

بیشتر از اینکه خوشحال باشم ترسیدم

از آینده میترسم

از پروسه حاملگی از زایمان از بخیه ها از سالم بودن بچه تا بزرگ کردنش خیلی دلم گرفته😔از استرس خواب ندارم

زیر شکمم هم هی درد میگیره عین پریود

نه هنوز هیچ کس نگفتم احتمالا به کسی نگم تا خودشون بفهمن

من خیلی خجالت میکشم 😭😭😭

بارداری اولمه و هیچ کس ندارم باهاش حرف بزنم

من زود بچه دار شدم بعد شیش ماه از ازدواجمون بچه دار شدیم به تصمیم جفتمون جفتمون میمیریم برا بچه من د ...

میدونی هرچی از طول ازدواج بگذره از اینکه بچه بیاریم شوق کمتری داری

حالا شوهرم امروز بهتر شده ولی خودم شوقم کمتر شده خیلی ترسیده ام

خدا خودش بهم دل جرعت بده

اصلا فکر اینکه یهو یه موجود تو بدنت شکل میگیره حالم بده کرده یا دیروز زن های حامله رو دیدم حالم بده شد

نمیدونم چم شده

خیلی ممنون عزیزمخیلی حس عجیبی دارم بیشتر از اینکه خوشحال باشم ترسیدماز آینده میترسماز پروسه حاملگی ا ...

عزیزم من هم بارداری اولم بود

منم خیلی خجالتی بودم

من به خانواده ها از همون اول گفتیم من و همسرم اما مادرم بعد بیست روز تقریبا به فامیل خودمون گفت فامیل همسرم هم تا هجده هفته خبر نداشتن که من باردارم

هر کاری که فکر میکنی درسته رو انجام بده اگه از این برنامه های بارداری نداری یکی نصب کن به من یکی که بی تجربه بودم و بچه تا حالا بغل نگرفته بودم خیلی کمک کرد

خودم برنامه گهواره رو دارم

حق بهت میدم منم همه اینا رو از سر گذروندم ترس از سالم بودن بچه ترس از زایمان ترس از بخیه هاش و آینده بچه و خیلی چیزای دیگه اما الان دیگه بچم سه ماه و نیمشه خداروشکر مسولیت سختیه ولی شیرینه زندگی قبل و بعد بچه خیلی با هم متفاوته تا میتونی از این لحظاتت استفاده کن که وقتی بچه بیاد دنیا خیلی فرصت های کمی برای خودت میمونه

میدونی هرچی از طول ازدواج بگذره از اینکه بچه بیاریم شوق کمتری داریحالا شوهرم امروز بهتر شده ولی خودم ...

به نظرم بخشیش طبیعی هست

چون تازه این اتفاق افتاده و هنوز ذهنت نتونسته باهاش کنار بیاد و همه مواردش رو بپذیره

یکم به خودت فرصت بده

حالا بزار به هجده نوزده هفته برسی تکون هاشو احساس کنی ببین چقدر ذوق زده میشی

عزیزم من هم بارداری اولم بود منم خیلی خجالتی بودم من به خانواده ها از همون اول گفتیم من و همسرم اما ...

از همین تغییر قبل و بعد بچه میترسم

شغل مورد علاقمو دارم بعد بچه باید استعفا بدم دیونه کننده هست

قبل اقدام همه اینارو میدونستم ولی الان که واقعی شده میخام ازش فرار کنم

نمیدونم چرا نمیتونم خوشحالی کنم و جشن بگیرم

امیدوارم با مرور همه چی بهتر بشه💓

به نظرم بخشیش طبیعی هست چون تازه این اتفاق افتاده و هنوز ذهنت نتونسته باهاش کنار بیاد و همه مواردش ر ...

من حتی اسم شما هم نمیدونم ولی کلی باهاشون دردودل کردم ممنون که این چند روز پیشم بودین🥲💓

از همین تغییر قبل و بعد بچه میترسم شغل مورد علاقمو دارم بعد بچه باید استعفا بدم دیونه کننده هست قبل ...

خب به هر حال شرایط زندگیت داره متفاوت تر میشه طبیعیه که ناراحت باشی

شغلت آزاده؟

من حتی اسم شما هم نمیدونم ولی کلی باهاشون دردودل کردم ممنون که این چند روز پیشم بودین🥲💓

خواهش میکنم عزیزم

هیچ اشکالی نداره که باعث بشم یک نفر کمتر حس خستگی یا ناراحتی کنه

من عاشق این کارم

اما در قالب ناشناس ❤️

نه اداره دولتی مشغولمهرچی میگذره دارم بهتر میشم و شوقم هم بیشتر میشه خداروشکر

خداروشکر

چون اول برات تازگی داشته

برا همین الان داری کنار میای