2777
2789

من نیم ساعت پیش خوابیدم بعد الان با یه حالت خیلی بد و وحشتناکی بیدار شدم😭😭

خیلی وحشتناک بود

خواب دیدم وسط اتاقم تو تاریکی بعد دوستام داشتن بهم میخندیدن خنده های وحشتناک شیطانی بود تا اینجا انگار خواب بود بعد از این انگار یه حالت بیداری بودم تمام بدنم لرز کرد داشتم خفه میشدم نمیتونستم حرف بزنم دندونم انگار بهم چسبیده بود میخواستم شهادت بدم نمیتونستم تو دلم حتی شهادت هم خوندم وای خیلی بد بود 😭😭😭

بعد همینطوری داشتم خفه میشدم سعی داشتم چشامو باز کنم نمیشد ،از جام بلند بشم نمیتونستم بزوور از حالت خوابیده که بودم نشستم ولی بیدار که شدم دیدم همین حالت دراز کشیده بودم وای انگار روح داشت از بدنم جدا میشد یجورایی نمیدونم واقعا خیلی ترسیدم حس کردم دارم میمیرم😢😢

وقتی بیدار شدم تو شوک بودم و گریه ام گرفت😭💔🥲

منم زیاد اینجوری شدم اهمیت نده

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین بار بود همچین چیزی برام پیش میومد ولی انگار خواب نبودم انگار واقعی بود😫

منم بر من با برتو فرق داشت ولی تو همین حالت بودم

تازه خوابیده بودم

الان دوباره میخوای بخوابی؟