2777
2789
عنوان

جوش زدن با خوردن اجیل و تخمه

97 بازدید | 17 پست

دوستان شماهم با خوردن اجیل و تخمه جوش میزنین☹️راه حلی براش دارین؟من تو حسرت بادوم زمینی و بقیه چیزا موندم میخورم بعدش کوفتم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه حساسیت داشته باشی به این جور خوراکی ها

براش جایگزین پیدا کن مثلا میوه خشک

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

حتی مقدار کم؟ من نشستم یه عالمه فندق خوردم و کمرم پر از جوش شد ولی خب خیلی خورده بودم صبر کردم تا بر ...

اره خوشگلم حتی مقدار کم مخصوصا روی چونم کاش کنم رو بدنم میزد بخدا یه سال لب به بادوم زمینی نزدم تخمه هر کی میخوره منم وسوسه میشم دلم میخواد بخورم میخورم یه مشت فرداش بیدار میشم پر از جوشه بخدا بهترین چیزاروهم گرفتم برای روتین پوستیم جواب نداد نمیدونم طب سنتی برم چیکار کنم چه دکتری برم

ممکنه حساسیت داشته باشی به این جور خوراکی ها براش جایگزین پیدا کن مثلا میوه خشک

اخه قبلا جوش نمیزدم اصلاااا بعد اینکه متاهل شدم اینجوری شدم بخدا مجرد بودم همه میگفتن چه پوست صافی داری بدون جوشه فلانه هر چقدرم دلم میخواست میخوردم

اره خوشگلم حتی مقدار کم مخصوصا روی چونم کاش کنم رو بدنم میزد بخدا یه سال لب به بادوم زمینی نزدم تخمه ...

خیلی بده واقعا

چند سالته جنس پوستت چیه؟

من سنم کمتر بود بیشتر اینجوری بودم یکم تخمه میخوردم فرداش کلی جوش میزدم

الانم همینه ولی کمتر شده

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

اخه قبلا جوش نمیزدم اصلاااا بعد اینکه متاهل شدم اینجوری شدم بخدا مجرد بودم همه میگفتن چه پوست صافی د ...

ممکنه بعضی حساسیت ها یهو به وجود بیان با تغییرات بدن

اگه خیلی شدیده حتما دکتر پوست مراجعه کن و مطرح کن

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷