2777
2789
عنوان

بهترین عادتی که توی زندگیتون ساختید✨️📖

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 70 پست
منم بهت افتخار میکنم😍خیلی خوشحال میشم وقتی میبینم خانوما برای خودشون یه کار خوب انجام میدن

قربونت عزیزمی 😍

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ادمهای سمی درو و حسود رو خیلی راحت حذف میکنم خجالت نمیکشم و روراست میگم نمیخام درارتباط باشم دکمه حذ ...

دقیقا

بنظرم ارتباطات آدم کم باشه ولی با کیفیت باشه

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت عزیزمی 😍

امیدوارم موفق باشی توی مسیر خودسازیت😍🩷

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

من فـیلترشکن تایم دار گرفتمیه ساعت وصل میمونهبا اون کنترل میکنم ولی بتونم کمترش هم میکنمولی حذف نمیک ...

اینم خیلی ایده خوبیه😍

یه سری اپ و اینا هم هست که برای یه تایمی قفل میکنه گوشی رو

من خودم بعضی وقتا که دیگه خیلی زیاد استفاده میکردم گوشیمو میزاشتم توی کشو ذهنم گول میخورد دیگه سمتش نمیرفتم😂

امیدوارم موفق باشی توی مسیر خودسازیت😍🩷

همچنین 😘🥰

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

خداشکر زمانی که متوسطه اول همون راهنمایی تیزهوشان قبول شدم دوستا کتاب خونی پیدا کردم این باعث شد من ...

دقیقاااا بنظرم بزرگترین و موثر ترین آموزش برای پیشرفت کتابه

ذهنت و مسیرتو شفاف تر میکنه انگار

ورزش، کتاب، مدیتیشن و ژورنال

حتی تو بدترین و گندترین و سخت ترین روزا

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

ورزش، کتاب، مدیتیشن و ژورنالحتی تو بدترین و گندترین و سخت ترین روزا

ورزش که واقعا خیلی خوبه

حتی برای درمان افسردگی هم خیلی پیشنهاد میشه کلا تکون دادن بدن

حتی میتونه یه پیاده روی ساده باشه

چه ورزشی انجام میدی ؟

ورزش، کتاب، مدیتیشن و ژورنالحتی تو بدترین و گندترین و سخت ترین روزا

ژورنال نویسی رو به چه سبکی انجام میدی؟😍

ورزش که واقعا خیلی خوبه حتی برای درمان افسردگی هم خیلی پیشنهاد میشه کلا تکون دادن بدنحتی میتونه یه پ ...

همه چی

تقریبا 90 درصد ورزشا رو تو زندگیم انجام دادم

درحال حاضر فانکشنال و پیلاتس ریفورمر

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

ژورنال نویسی رو به چه سبکی انجام میدی؟😍

اونم پایان روز

مینویسم خیلی زیاد

یه چیزاییو که نمیتونم بنویسم نقاشی میکشم

عکس و برچسب میچسبونم

کلی دفتر دارم که پر از خاطره ان 😂

همه چیتقریبا 90 درصد ورزشا رو تو زندگیم انجام دادمدرحال حاضر فانکشنال و پیلاتس ریفورمر

پیلاتس ریفورمر خوبه ؟

من ۱ ساله پیلاتس کار میکنم یکی از دوستام پیشنهاد داد پیلاتس ریفورمر هم انجام بدم

فرقشون چیه؟

اونم پایان روز مینویسم خیلی زیادیه چیزاییو که نمیتونم بنویسم نقاشی میکشمعکس و برچسب میچسبونمکلی دفتر ...

واییی خیلی خوبه حسش

واقعا گاهی فقط نوشتن درمان ذهن شلوغ آدمه