2777
2789
عنوان

کسی بچه مدرسه ای ابتدایی داره

292 بازدید | 30 پست

پسرم کلاس سومه هوشش بد نیست متوسطه ولی بد میخونه به زور اگه من نباشم کلا همینجوری میره مدرسه انگار من دانش آموزم مشاور میگفت بزار همینجوری بره عواقبش رو ببینه ولی بنظرم برای پسرا اهمیت نداره ول کنم مهم نیست براش ولی خودم دارم اذیت میشم خیلی دیگه نمیتونم

مشاور غلط کرد

تا وایسی به خودش بیاد سال تمومه

بچه های حالا همه باید بدویی دنبالشون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم هنوز سومه من دیگه نمیکشم برای سالهای بعدی از الان بهم فشار امده

نه دیگه سالهای بعد خودش بزرگ میشه متوجه میشه باید درس بخونه

معلم دخترم میگفت تا کلاس چهارم هنوز بچه ها به کمک احتیاج دارن تا کامل خودکفا بشن

چی کار کنم خسته شدم کار نکنم عقب میفته

منم پسرم سومه

الانم امتحانای ترمشه

میبینی الان بیدارم؟

از استرسمه

ساعت ۳نصفه شب پامیشم نمونه سوال براش میگیرم😬

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مشاورا واسه همه یه نسخه میپیچند.بضی بچه ها مستقل هستند بعضی ها هم شخصیت مستقل دارند.شما کم کم از خو ...

ول کنم مهم نیست براش یا کارتن میبینه یا گشنه هست روبیک حل کنه یک ساعت. آخرم میگه خوابم میاد. تنها کار مثبتش این بوده موبایل رو ترک کرد

مشاورا واسه همه یه نسخه میپیچند.بضی بچه ها مستقل هستند بعضی ها هم شخصیت مستقل دارند.شما کم کم از خو ...

میدونی چرا؟

با نمره ندادن،استرس رو از محصل برداشتن

انداختن رو دوش مادرا

بچه تا مادر نگه،ذره ای استرس درس نداره

میدونی چرا؟با نمره ندادن،استرس رو از محصل برداشتنانداختن رو دوش مادرابچه تا مادر نگه،ذره ای استرس در ...

نمره بهتره قبول دارم. بعد کارنامه ماهیانه رو میدن دست ما همونجا امضا میکنیم تحویل میدیم بدن به بچه ببینه

اعصاب نمیمونه برا آدم مگه میشه انگار تکالیف منه هنوز کلاس سومم

منو بگو فردا از ۱۱تا۵ کلاس آنلاین دارم

خودشون که پای فیلم

من باید تکالیف رو مدیریت کنم