2777
2789
عنوان

خیلی روزای پر استرسی رو میگذرونم

167 بازدید | 13 پست

فشار خانواده مجرد بودنم نتونستم کار پیدا کنم درآمد ندارم باورتون میشه ۵۰ کیلو شدم شاید فک کنن بیخیالم یا داره بهم خوش میگذره ولی خدا هیچ آدمی رو محتاج نکنه حتی به پدر و مادر دعا کنید خدا یه دری برام باز کنه یه امیدی 🥺❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم 22 دانشجو دانشگاه آزاد یه خواهر برادر کوچکتر چند سالم قبلش پشت کنکور بودم دارم برا فرهنگیان میخونم ولی آنقدر وضع خرابه هی ناامید میشم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

منت پدر مادر از هر چیزی بدتره

امیدوارم همه در آرامش باشن ولی من دارم کم میارم متاسفانه شهر کوچک زندگی میکنم شهری که فقط یه بیمارستان داره به خدا کار پیدا نمیشه برای یه دختر منم میخوام کار ابرومندی باشه چون مجردم هستم نمیخوام هر کاری رو برم

امیدوارم همه در آرامش باشن ولی من دارم کم میارم متاسفانه شهر کوچک زندگی میکنم شهری که فقط یه بیمارست ...

چند سالته گلم اگه موقعیت خوب داری ازدواج کن

خدایا مرا آن ده که آن به💕💕

نذر ام البنین«س» خیلی جوابگو هست

پنج تا صلوات هم جوابگو هست

از امام زمان«عج» خیلی کمک بخواید و نذر کنید

دائم امام زمان زمان«عج» رو صدا بزنید، شب ها قبل خواب یه تسبیح بگیرید و امام زمان«عج» رو صدا بزنید و صبح بعد از بیدار شدن بهشون سلام بدین

راستی تولد امام علی«ع» هم شنبه ست نذرشون کنید

انشاالله حاجت روا باشید التماس دعا

نذر ام البنین«س» خیلی جوابگو هست پنج تا صلوات هم جوابگو هستاز امام زمان«عج» خیلی کمک بخواید و نذر کن ...

الهی فدای شما بشم چشم حتما ما که جز خدا و انبیا کسی رو نداریم 😔😔

الهی فدای شما بشم چشم حتما ما که جز خدا و انبیا کسی رو نداریم 😔😔

خدانکنه عزیز دلم انشاالله مشکلاتتون حل میشه به حق چهارده معصوم«ع»، دقیقا کسی رو نداریم، واقعا منم دیگه از منت خانواده خسته ام

التماس دعای فراوون عزیزم