2777
2789
عنوان

کیا دندون مصنوعی دارن راضی هستین

293 بازدید | 24 پست

سلام.کیا دندون مصنوعی دارن؟خیلیا گفتن دندون مصنوعی بهتره.جنسای الان خوب نیست ایمپلنت و ... یا خیلی باید گرون باشه یا زود میشکنه.توصیه. تون چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه جوونی هنوز ایمپلنت کن البته اگه پول ابمپلنت داری کم کم ایمپلنت کن بهتر از مصنوعیه فک کنم

یکم صفرم 😁🤣قرارهست یه قرعه کشی داریم صد تومن بیوفته.تا موقعی که اونم بیوفته دندون مصنوعی هم نمیشه خرید🤣🤣🤣🤣🤣

یکم صفرم 😁🤣قرارهست یه قرعه کشی داریم صد تومن بیوفته.تا موقعی که اونم بیوفته دندون مصنوعی هم نمیشه ...

انشالله قرعه کشی برات میوفته میری ایمپلنت میکمی. کم کم پس اندار کن واسه بقیه ش

انشالله قرعه کشی برات میوفته میری ایمپلنت میکمی. کم کم پس اندار کن واسه بقیه ش

انشاالله.ازدرد دندون کلافه شدم.فک کنم تو کل دندونام ۴تاسالمه بقیه به فنا رفته

سلام،من مامانم تازگی مشکل دندان داشتن رفتن پیش دکتری که دوستشون معرفی کرده بود خیلی راضی بودن .منم رفتم بلیچینگ کردم پیششون خیلی راضی بودم اسم دکتر نیما ذکایی بود جوون بودن اما خیلی خوش اخلاق و خوب بود هم من هم مامان راضی بودیم

البته ما مشهد هستیم شما کدوم شهرین؟ بستگی داره دکترت کی باشه بابام ۵ ساله دندان مصنوعی داره خیلی طبیعی و خوبه هیچ کس نمیفهمه البته گرون شد براش اما طبیعی

انشاالله.ازدرد دندون کلافه شدم.فک کنم تو کل دندونام ۴تاسالمه بقیه به فنا رفته

خب برو بکش فعلا چند تا مصنوعی بذار که درد نکشی بعد ان شالله پول زیاد بیاد دستت ایمپلنت کنی

سلام،من مامانم تازگی مشکل دندان داشتن رفتن پیش دکتری که دوستشون معرفی کرده بود خیلی راضی بودن .منم ر ...

من ساری زندگی میکنم اما اصالتا مشهدیم.میخوام بیام مشهد انجام بدم چون قیمتاش تقریبا نصفه.فقط یه مساله ای.من خیلی میترسم از دندون پزشکی خیلی.چی کار کنم

بچه بودم مامان بزرگم منو میترسوند باهاشونبعدش میخندید🗿💔🫠هیچوقت درک نکردم چرا

کجای کاری پری خانم اونکه کار همه مامان بزرگا وبابا بزرگاست از دهه شصت مرسوم بوده

تازه بابا بزرگ من کچل کجل بود همیشه کلاه داشت گاهی کلاشو برمیداشت خواهرم زهره ترک میشد