بچه ها داداشم چند وقته طلاق گرفته یعنی زنش خواست جدا بشه میگفت اشتباه کردم ازدواج کردم با تو من یه مسر خوشکل و پولدار میخواستم حالا بگذریم
ولی خیلی ناراحت داداشم هستم ما کلا طلاق تو فامیل نداشتیم نمیدونن چه جوریه گاهی میگم نکنه داداشم دلش براش تنگ بشه 🥲🥲
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بخدا من از خدامه در اینده ی شوهری گیرم بیاد نخبه باشه مومن باشه و دوستم داشته باشه مردم چقدرررر ناسپ ...
انشالله که برات اتفاق بیوفته هر کسی که لیاقتشو داره .
دنیا خییلی نامرد شده خیلی
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حقم داره بترسه ولی همه ک عین هم بد نیستن حتما یه بهتر گیرش میاد ولی باتحقیق زیاد یه دختر مطمئن براش ...
توکل بخدا
فقط باید خدا بخواد وگرنه این خانوم ظاهرش خیلی اوکی بود از همه لحاظ خوب بود ولی رنگعوض کرد
ببین هرکس گیر داد ب اصل و نصبش و سعی کرد اونو بزرگ جلوه بده بدون خالی از هر چیزیه ک فکرشو کنی شما که ...
ما به داداشم و انتخابش اعتماد کردیم چه میدونستیم این بچه چقدر سادست
فک کردیم خودش همه چی رو سنجیده
نه بخدا ربطی ب اینکه بگی خودش باهوشه خودش عاقله نداره دختر دایی منم نخبه بود داییم پولدار دختر داییم ...
سیب سرخ مال دست چلاقه
تا بوده همین بوده
نه عزیزم دیگه سمت غریبه نرید یکی باشه ک اشناباشهمردا بدون زن تنها نمیتونن امورات بگذرونن سختهخدا به ...
انشالله خدا از زبون شما بشنوه
دقیقا منم گفتمتو خانواده ما هرکی با اشنا وصلت کرد خوشبخت شد بخداااا بهترین و موفق ترین ازدواجارو داش ...
اره آشنا خیلی بهتره