2777
2789
عنوان

یعنی دلش تنگ میشه براش

348 بازدید | 41 پست

بچه ها داداشم چند وقته طلاق گرفته یعنی زنش خواست جدا بشه میگفت اشتباه کردم ازدواج کردم با تو من یه مسر خوشکل و پولدار میخواستم حالا بگذریم

ولی خیلی ناراحت داداشم هستم ما کلا طلاق تو فامیل نداشتیم نمیدونن چه جوریه گاهی میگم نکنه داداشم دلش براش تنگ بشه 🥲🥲

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه اخرین تاپیکمو گزارش بزنی

حالم خوب نیست دوست داشتم با یکی حرف بزنم لینک شد کامتت

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بگردم🫩💔

ببین روز نیست که من غم وغصه داداشمو نداشته باشم چرا باید اینجوری نیشد اونم پسری که اولین رابطش بود پسری که نمازش قضا نمیشه درامدشم خوب بود بخدا هیییی

اخی عزیزم واقعا ماخواهرا تاعمر داریم همیشه دلواپس برادرمونیم ایشالا خدا برامون حفظشون کننطبیعیه که د ...

بخدا انگار یه تیکه از قلبم زخم شده باور میکنی همش واسه تنهاییش گریه میکنم

وقتی پیش شوهرمم حس بدی داریم میگم پس داداشم چی که دو ساله زنش رفته

ببین روز نیست که من غم وغصه داداشمو نداشته باشم چرا باید اینجوری نیشد اونم پسری که اولین رابطش بود پ ...

گوشت خوب همیشه گیر شغال میاد

مطمئن باش آدم هرچی بهتر هرچی خوب تر دورش مگسای بیشتریه

بخدا انگار یه تیکه از قلبم زخم شده باور میکنی همش واسه تنهاییش گریه میکنموقتی پیش شوهرمم حس بدی داری ...

عزیزم غصه نخور ان شاالله یه بخت بهتر نصیبش میشه چندسالشه؟دنیا که به اخر نرسیده بازهم ازدواج میکنه خداکمکش کنه

گوشت خوب همیشه گیر شغال میادمطمئن باش آدم هرچی بهتر هرچی خوب تر دورش مگسای بیشتریه

چی بگم

نمیدونم چرا اینجوری شد ما بچگی سختی داشتیم پدرم کارکر بود بسختی درس خوندیم انتطار یه بزرگسالی راحتت و بی دردسر داشتیم نه اینجوری

چی بگم نمیدونم چرا اینجوری شد ما بچگی سختی داشتیم پدرم کارکر بود بسختی درس خوندیم انتطار یه بزرگسالی ...

دختره رو از کجا پیدا کرده بود؟ خدایی داداشا این آواره هارو از کجا پیدا میکنن؟ دختره تو خونه باباش نداشته نه؟

عزیزم غصه نخور ان شاالله یه بخت بهتر نصیبش میشه چندسالشه؟دنیا که به اخر نرسیده بازهم ازدواج میکنه خد ...

نزدیک ۳۵

دیکه اعتماد نمیکنه خیلی چشمش ترسیده محل کارشم از شهر خودمون دوره

تک و تنها تو خونه بخدا غروبا دلم میگیره همش میگم الان نیره خونه چراغا خاموشه

دختره رو از کجا پیدا کرده بود؟ خدایی داداشا این آواره هارو از کجا پیدا میکنن؟ دختره تو خونه باباش ند ...

از دانشگاه جفتشون دانشکاه شریف بودن داداشم نخبه ریاضی مدال المپیاد داره ولی چه فایده زندگیش اینجوری شد

دختره رو از کجا پیدا کرده بود؟ خدایی داداشا این آواره هارو از کجا پیدا میکنن؟ دختره تو خونه باباش ند ...

خونه باباش متوسط بود ولی خب خیلی تازه به دوران رسیده رفتار میکردن ما سهرستاتز بودیم و اونا خودشونو تهرانی نیدونستن در حالیکه نبودن

از دانشگاه جفتشون دانشکاه شریف بودن داداشم نخبه ریاضی مدال المپیاد داره ولی چه فایده زندگیش اینجوری ...

بخدا من از خدامه در اینده ی شوهری گیرم بیاد نخبه باشه مومن باشه و دوستم داشته باشه مردم چقدرررر ناسپاس هستن...