2777
2789
عنوان

نامزدم با رفیقاش میره بیرون نصف شب

128 بازدید | 11 پست

بچها واقعا نمیدونم چیکار کنم و چه واکنشی نشون بدم

امشب برگشت گفت با رفیقام میریم دور دور دنبال پارتنر میگردن اونا😐😐😐ولی من تعهد دارم و فلان و این حرفا

این چیزا بین پسرا عادیه واقعا؟از یطرفم میگم اگه قصد بدی داشت چرا اصن به من گفت ایت قضیع رو

میتونست پنهون کنه

خیلی عجیبه

اینم بگم پسر خیلی خیلی خجالتیی هستش دفعه اول که دیده بودمش اصلا تو چشمام نگاه نمیکرد سرش مدام پایین بود

حتی از من خوشش اومد ولی گفت روم نشد بیام بهت بگم ۱ماه طول کشید تا ابراز کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اینجوری خودتو قانع میکنی که بهت گفته؟میتونسته پنهون کنه؟؟!!!یکم برا خودتون ارزش قائل بشید

عزیزم من قانع نکردم خودمو که تاپیک زدم

من واقعا تجربه زیادی ندارم میگم نکنه شاید بین پسرا اینچیزا عادیه من نمیدونم

نامزد منظورت چیه ؟ نامزده واقعا ؟ اگر نیست

مرد رفیق باز رو ساعت نه شب بذارش توی کیسه زباله درشم محکم گره بزن بذار دم در ماشین اشغالی بیاد ببرتش

مگر اینکه خودت هم اهل رفیق بازی باشی وگرنه غیر قابل تحمله

خجالتی و این صحبتا هم هیچ ربطی به رفیق بازی نداره

تو الان منظورت از این حرف اینه که به فلان دلایل این رفتنش خطرناک نیست چون خیانت نمیکنه ، ولی در واقع مشکل اصلی الان رفیق بازیه نه خیانت

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نامزد منظورت چیه ؟ نامزده واقعا ؟ اگر نیست مرد رفیق باز رو ساعت نه شب بذارش توی کیسه زباله درشم محکم ...

خانواده ها در جریانن از قضیمون قصدمونم ازدواجه

نه بابا من اصن رفیقای زیادی ندارم که بخوام رفیق بازی کنم

بله درسته ولی خیانته واسه من مهمتره تا رفیق بازیه

جفتشون مهمن عاا ولی خیانت بیشتر

عزیزم من قانع نکردم خودمو که تاپیک زدممن واقعا تجربه زیادی ندارم میگم نکنه شاید بین پسرا اینچیزا عاد ...

عزیزم من عین جمله خودتو گفتم که میگی، از یطرفم میگم اگه قصد بدی داشت چرا اصن به من گفت این قضیه رو، میتونست پنهون کنه!!!!!! الان چون گفته و پنهون نکرده یعنی کارش مورد تاییده؟!

پشت من خدا بوده همیشه ...

عزیزم من عین جمله خودتو گفتم که میگی، از یطرفم میگم اگه قصد بدی داشت چرا اصن به من گفت این قضیه رو، ...

مورد تایید نیست فقط واسم عجیب بود که اومد و گفت

چه دلیلی داشت به من بگه اصلا

خانواده ها در جریانن از قضیمون قصدمونم ازدواجهنه بابا من اصن رفیقای زیادی ندارم که بخوام رفیق بازی ک ...

ببین خیانت مهمه ولی رفیق بازی خودش پیش نیاز خیانته متوجه حرفم میشی ؟

تا وقتی رابطه داغه اول رابطه ست همه چیز تازه ست هیچ اسکولی خیانت نمیکنه ، خیانت وقتی اتفاق میفته که رابطه میفته توی چالش خلأ های عاطفی زیاد میشه رابطه شکرابه یا نیاز های پاسخ داده نشده عاطفی و روحی روی هم تلنبار شده

اینجا رفیق بازی محرک اصلی میشه برای خیانت و پارتی کردن و...

حرفم اینه ترس از خیانت الان خیلی معنی نداره وقتی مشکل عینی ای مثل رفیق بازی وجود داره

حتما مشاوره پیش از ازدواج برو

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببین خیانت مهمه ولی رفیق بازی خودش پیش نیاز خیانته متوجه حرفم میشی ؟تا وقتی رابطه داغه اول رابطه ست ...

آره عزیزم حق با شماس منم به همین فک میکنم

رفیقاش یکمی با منم خوب نیستن میترسم هروقت دعوامون شد یا چیزی بهشون بگه

چون کلا همه چیو میره میگه

اوناهم بخوان بندازنش تو راهه خیانت و این داستانا...

حتما میرم

ممنون از راهنماییت💞