2777
2789

سلام

من یه فرزند شهید تو کلاسم دارم . برای روز پدر نمیدونم چیکار کنم که هم خوشحال بشه هم کمتر غصه بخوره

میخوام با مشارکت همه بچه های کلاس باشه

چه ایده ای دارین

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

فقط از بچه های مردم پول نگیری

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا هیچ کار

همینکه جشن روز پدر واسه بقیه نگیری و پدراشون رو دعوت نکنی کافیه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

چه جوری فرزند شهیده؟

احساس میکنم انجام دادن هرکاری یه جور ترحمه و جلب توجه همه به اینکه عه فلانی امروز پدر نداره

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

چیزی به ذهنم نمیرسه.اون بنده خدا همینجوری فکرش ازاردهنده هست براش توی این روزا دیگه کار خاصی هم بکنی بیشتر عذاب میکشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر