2777
2789

۴ ماهه عقدیم

پارسال که فقط نامزد بودیم اون روز زن تبریک هم نگفت بهم البته توقعی نبود ولی کلا همسرم زیاد اهل هدیه خریدن نیست. از خساست هم نیست. حوصله و وقت فکر کردن که چی بگیره نداره فقط تولدهام برام کادو میگرفت و سوغاتی سفر و اینا.

امسال روز زن یه مبلغی زد به حسابم. چه عیبی داره من براش چیزی نگیرم؟ مطمئنم توقعی نداره خداروشکر همسرم اصلا تو فاز پرنسسی و اینا نیست ناراحت بشه که چرا برام نگرفتی

دلیل اینکه نمیخوام بگیرم هم یکیش اینه وااااقعا نمیدونم چی بگیرم و خیلی وسواسیه هر چیزی پسندش نمیشه. هم اینکه میخواستم با پولم یه تیکه طلا بگیرم واسه خودم

ن عیبی نداره

منم نمیگیرم شوهرم دوست نداره مدام کادو بگیره

فقط تولد هاش واسش میگیرم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نمیگیرم هیچوقت و واقعا هم همسرم توقع نداره عزیزم فقط تبریک میگم شام خوب میپزم و اگر وسیله هام اوکی باشه کیکم براش درست میکنم همین

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

یه شاخه گل بگیر

یا یه گلدون کوچک

حتی شده یه جاسوئیچی....

ماها رسم داریم اینجور مواقع توی عقد، خرید داماد رو بهش هدیه میدبم. مثلا کمربند و کیف...ساعت...یه دست لباس راحتی

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بخری بهتره .یه نوع احترام گذاشتن وتشکرکردنه

فرقی نمیکنه مردنازنازی باشه یانه

درضمن آقایون این چیزاروممکنه ازخانوادشون یادنگرفته باشن ،پس بهتره خودت یادش بدی😁

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
هر مردی هم باشه بلاخره توقع ی تیکه کادو حتی جوراب رو داره از همسرش

من تازه عقدم. زشته برم براش جورتب بگیرم. ببره خونه مامانش ببینه نمیگه واه واه چه عروسی؟! سر خونه زندگیمون بودیم راحت بودم

الان عقدی باید هرکاری ک دوست داری رو یادش بدی با خودش برو ب سلیقه خودش خرید کن

اینکه خیلی ضایع تره. با خودش برم خرید بعد جلو شوهرم کارت خودمو بکشم بیرون حساب کنه؟! مزدونم همسرم اصلا اجازه نمیده من دیت تو جیبم کنم اون لحظه

من تازه عقدم. زشته برم براش جورتب بگیرم. ببره خونه مامانش ببینه نمیگه واه واه چه عروسی؟! سر خونه زند ...

عزیزم من مثال گفتم، نگفتم دقیق برو جوراب بخر

من خودمم هشت ساله ازدواج کردیم تا حالا بهش جوراب و زیرپوش کادو ندادم خجالت میکشم واقعا نمیدونم چطوری بعضی از زنا میدن

شده قرض کنم میکنم اما کادو خوبی میخرم

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️