2777
2789
خب اگه بمونی تو خونه و به خونواده وابسته باشی هم که بدتره اگه میدونی تامین مالی میشی و منتی سرت نیست ...

از روزی که جدا شدم هزار تومن از خانواده پول نگرفتم ندارن هم که بخوان کمک کنن خودم بودم و خودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه داری؟سخت بود جدا شدی؟شوهر من رفته دادخواست داده

بله یه پسر هشت ساله دارم شوهرم بیماری روانی داشت اعتیاد داشت چاره ای نداشتم جدا شدن کلا سخته الانم بچه پیش منه ولی خرجیشو باباش میده البته تا امسال نمیداد دیگه گفتم ندی مهریمم میذارم اجرا ناچار شد

ما خیلی برعکسیم خیلیهمیشه فوق العاده ساپورتش کردم. اولین خونه رو که خرید ۱۵ تا سکه تمام دادم که کادو ...

وای من طلا بدم یعنی سکته میکنم 😂اصلا فرق نداره به کی پدرم مادرم نمیدم بزور بعضی وقتا یه پولی میدم

همسرم اگه بخوام بهش پول اینقدر بخدا یعنی جدا میشم از چشمم نیفته خسیسم اونم میگه ها 😂

کلا پولمو طلا میکنم و خسیس بازی درمیارم نمیدونم به چه هدفی

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

از روزی که جدا شدم هزار تومن از خانواده پول نگرفتم ندارن هم که بخوان کمک کنن خودم بودم و خودم

کار کردن زیاد خصوصا وقتی مشکلات دیگه هست بعد یه مدت فرسودگی میاره و کاملا طبیعیه عزیزم مخصوصا توی خانما که علاوه بر کار بیرون کار خونه هم رو دوششونه

نیاز به یکم استراحت داری حتی مرخصی هم نگیر دو روز که تعطیلی با ماشین برو اطراف شهر یکم با خودت تنها باش مطمئن باش حالت خیلی بهتر میشه

من کاملا درکت میکنم که چقدر خسته ای❤️🩹

بله یه پسر هشت ساله دارم شوهرم بیماری روانی داشت اعتیاد داشت چاره ای نداشتم جدا شدن کلا سخته الانم ب ...

چه شرایطی بچتو انشالله بزرگ کنی پشتت باشه نامزدم بچه طلاق پدرشم معتاد

منم پدرم معتاد و جدا زندگی میکنم خودم

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

کار کردن زیاد خصوصا وقتی مشکلات دیگه هست بعد یه مدت فرسودگی میاره و کاملا طبیعیه عزیزم مخصوصا توی خا ...

خیلی خستم واقعا هیچکس هم نیست منو بفهمه و درک کنه بشدت خانواده بی درکی هم دارم یه بیرون میرم کمی حال و هوا عوض کمم به هزار نفر باید جواب پس بدم حس میکنم دیگه دارم میبرم

سخت نیست ولی آسونم نیست یه سال دوره دیدم بعدم کلی ویدیو آموزشی خریدم و کار کردم و یوتیوب آموزش دیدم ...

میشه بپرسم چندسالتونه؟

من ۳۳ سالمه کلا تا حالا هیچ کاری نتونستم برا درآند و استقلالم داشته باشم خیلی حسم بده

برنامه نویسی رو خواستم یاد بگیرم اما تحقیق کردم خیلیا هم ب درآمد نرسیده بودن

وای من طلا بدم یعنی سکته میکنم 😂اصلا فرق نداره به کی پدرم مادرم نمیدم بزور بعضی وقتا یه پولی میدم ه ...

خخخ خیلی باحالی

من طلا سرمایه گذاری می کنم ولی تو خرج کردن چشمم رو به قیمت میبندم و چیزی که دوست دارم میخرم. عاشق مسافرتم شوهرم خسیسه نمیاد خودم با پسرم میرم. به لاکچری ترین حالت ممکن هم سفر می کنم.

چه شرایطی بچتو انشالله بزرگ کنی پشتت باشه نامزدم بچه طلاق پدرشم معتاد منم پدرم معتاد و جدا زندگی میک ...

منم دوست دارم جدا زندگی کنم خودم کلی مشکلات دارم خانوادمم مشکلاتشون هست دچار فروپاشی روانی شدم