2777
2789
عنوان

کات کردیم ولی خیلی حرفای بدی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 43 پست
اکانت تلگراممو داشت رفتم انداختمش بیرون.قلب رو از بیو پاک کردم ولی اون هنوز دارتش

بیخیالش بفکر درست باش

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

دختر بلاکش کن بره ،خدا بهت رحم کرده بیشتر از این نشده ارتباطتتون و به خاطر یه آدم از هدفات نگذر خودشم ۴ ماه مدتی نیست که برای ارتباط خیلیا تله شون اینه ب اسم ازدواج میان جلو هزار تا بلا سر آدم هم میارن کمترینش هم آسیب روانیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی میترسم.چند تا عکس داره ازم.و چت هامونم گاها بد بود.دوست صمیمیش فامیلمونه.خیلی میترسم ابرومو ببر ...

سخت شد ولی نترس شهر هرت نیست که خیلی راحت میتونی ازش شکایت کنی ب فتا فقط دهن ب دهنش نذار خوب ک لج کنه ولی تهدیدش هم نکن

پزشکی نرو چون طول میکشه؟

به اون شل مغز میگفتی خب توی این اختلاف سه ساله ای که پزشکی با بهداشت داره چه گلی میخوای به سرم بزنی که من از پزشکی بگذرم

واقعا چه ادمایی پیدا میشن

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

او با همه ی بدیاش یه خوبی داشته:

این که خودش رو آشکار کرده.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

دختر بلاکش کن بره ،خدا بهت رحم کرده بیشتر از این نشده ارتباطتتون و به خاطر یه آدم از هدفات نگذر خودش ...

دوباره اومده میگه بیا بغلم درستش میکنیم باور نمیکنم همون ادمی .میگه 4 ساعت توی ماشین محکم خدارو صدا زدم گریه کردم

واقعا وقتی یه مرد سی و پنج ساله میاد سراغ یه دختر۲۲ساله،چجور به سالم بودن اون مرد شک نمیکنین؟چجور وا ...

عین بچه باهام رفتار کرد منم نفهمیدم چیشد 4 ماه گذشت سریع

دوباره اومده میگه بیا بغلم درستش میکنیم باور نمیکنم همون ادمی .میگه 4 ساعت توی ماشین محکم خدارو صدا ...

برگردی بهش حماقت کردی

نمیدونم چطوری میخوای از شرش خلاص شی

ولی خدا بهت لطف کرده

لطفاً کله شقی نکن یه جوری که باهات لج نکنه کات کن باهاش نجات بده خودتو

برگردی بهش حماقت کردی نمیدونم چطوری میخوای از شرش خلاص شی ولی خدا بهت لطف کرده لطفاً کله شقی نکن یه ...

توروخدا بگین چطوری خلاص بشم.با بلاک نمیشه راه حل بگینننن

توروخدا بگین چطوری خلاص بشم.با بلاک نمیشه راه حل بگینننن

نمیدونم کتو اخلاقش رو بهتر میشناسی

طرف دیوانه س منطقی هم نمیشه باهاش حرف زد

میتونی بگی نمیتونم از پزشکی بگذرم

شبانه روز تو مغزمه و احساس میکنم اگه بهش نرسم کلا از لحاظ روحی منو درگیر میکنه

با توجه به موقعیت تو هم نمیتونی برام صبر کنی

و راه هامون بهم نمیخوره و آرزو خوشبختی و ازین چرت و پرتا کن

فقط ازش فرار کن فرار

بهم میگه خب روزی نیم ساعت حرف میزنیم درستو بخون

ببین کلا آینده تون بهم نمیخوره مگه نمیگفت کلا این رشته رو نخون

ببین مشخصه خودت هم نمیخوای ازش جدا بشی

ولی کسایی که اینجا این همه برات نوشتن بخاطر خودته طرف تماما رد فلگه

در آخر خودت هستی که تصمیم میگیری دختر جان

ببین کلا آینده تون بهم نمیخوره مگه نمیگفت کلا این رشته رو نخون ببین مشخصه خودت هم نمیخوای ازش جدا بش ...

نه بابا از خدامه بره الان باز اومده پیام داده اصلا موندم چطوری ردش کنم نمیدونین که چطوری با ناز و محبت حرف میزنه باهام