از زن بودنم متنفرم کاش مرد بودم بخدا مردا پیشرفت میکنن ولی ما زنا همش پاسور بچه شدیم درس خوندیم ولی کو بها یی ک بمون بدن از زن بودن فقط اینو فهمیدم ک باید فداکار باشم از آرزو هام بگذرم ک بچم برسه ولی اونم ی آرزوی وا هی دوس نیافتنیههه چون اونم راه منو میره
از بعضی آدم ها تنها خاطره میماند،از بعضی دیگر هیچ!خاطره ساختن لیاقت میخواهد…
عزیزم این تویی که باید به خودت بها بدی تا بقیه هم واست ارزش قائل شن،تا وقتی اینجوری و خودتو دوست نداری مطمئن باش هیچ کس هم دوستت نداره و ارزش و احترامی واست قاعل نیست
رن مظهره نازه مظهره زیباییه باید انقد خودتو قبول داشته باشی تا همه آرزویه داشتمت رو داشته باشن
راس می گی من کار دارم ولی به خاطر شرایط بد شغلی برای زنا مثل گربه ای شدم که دمش لای در گیر کرده.امروزم سر دیر کردن صبح یه کمی بارییسم کل کل کردم. خوب باید بفهمه فرستادن یه بچه مدرسه ای و کول کشیدن یکی دیگه تا مهد باعث دیر رسیدن میشه البته بهش گفتم من همیشه کارمو تموم انجام میدم همه اوقات گوشی جواب میدم هر موقع لازمه اصافه وایسادم این یکی راه حل نداره. این به اون در
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خیلی هاشون به خاطر مسیولیت زندگی راه پیشرفت دلخواهشون رو نمیتونن برن باید زود جذب بازار کار بشن&nbs ...
همینطوره .خیلی از پسرها مجبورن درس نخونن و برن دنبال کار چون پول دانشگاه رفتن رو ندارن و تاذیه ذره پشت لباشون سبز میشه خانواده ازشون توقع دارن که خودشون خرج خودشونو دربیارن.خدا تو قرآن میگه ما انسان رو درسختی آفریدیم.زندگی واقعا برای هرآدمی سخته و ربطی نداره به جنسیت