2777
2789
عنوان

زن بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 57 پست
من خیلی آزاد بودم بعد ازدواج فرق کرد انتخابم خوبه ولی زن برا زن بودن از خیلی آرزوهش دس میکشه

زن برای زن بودنش نباید از خاسته ای دست بکشه،اولویت بندی میکنی و بعضی ها رو به تعویق میندازی

البته بعضی از ادما ارزشه گذشتن از بعضی از خاسته هارو دارن البته فقط خاسته هایی که باعث نشن احساس پوچی و بی ارزشی کنی

کیان گل پسر من 97/8/9

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه اینجوری گفت خواهر شوهر من استاد دانشگاهه چندتا لیسانس و فوق لیسانس و ...داره مجرده و متولد 51 ...

خب بدی فرهنگمونو میگم دیگه خواهر یاپیشرفت از اون ور یا ازاینوررر همون قضیه بودن یانبودن

از بعضی آدم ها تنها خاطره  میماند،از بعضی دیگر هیچ!خاطره ساختن لیاقت میخواهد…
نمیشه اینجوری گفت خواهر شوهر من استاد دانشگاهه چندتا لیسانس و فوق لیسانس و ...داره مجرده و متولد 51 ...

وضعیت خواهرشوهر شمارو دخترعموی منم دارهو هیات علمی دانهشگاه گیلانه و داره توی اون آب و هوا عششششق میکنه. حقوقش بالاست یکی دوسال تمام حقوقش رو به جبران زحمات خانواده خرج پدرومادرش میکرد و الانم تا میتونه به خودش میرسه و سفر میره. هرروز هم بهتر و زیباتر و پرروحیه تر از روز قبلشه. البته 32 سالشه

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.
😂😍😍😚😘❤🌷 اره واقعا این حساسیتم اذیتم میکنه ببینم یکی مشکل داره یا زندگیش سخت میگذره زار زار گ ...

خیلی خوبه که انقد خوب و مهربونی ولی خودتم نباید انقد اذیت کنی

کیان گل پسر من 97/8/9

من که خداروشکر زن بودنم رو دوست دارم .. نه تعریف از خودم کنم ،واقعیتش اینه که هم مادر خوبی هستم هم زن خوبی برای همسرم .. جامعه فقط به دکتر مهندس زن احتیاج نداره که .. تا اونجا که جا داشت ادامه تحصیل دادم ، شاغل بودم الانم فقط و فقط به بچه هام میرسم تا یک کم بزرگ بشن و دوباره از نو شروع کنم .. 

من میگم جامعه باید به زن خیلی اهمیت بده .چون وقتی مادری شاد باشه بچه شادتر ی تحویل جامعه میده .همه زنان خانه دار باید بیمه بشن .بابت خانه داری و بچه داری مزد دریافت کنند !خدا وکیلی تربیت بچه کم از پزشکی و مهندسی نداره !اما اینجا دون ترین کار برای زن محسوب میشه !قانون باید جدی تر و محکم‌تر از حق زن توی خانواده دفاع کنه !خدا نکنه پای یه زنی به دادگاه باز بشه کلا دیگه کافر میشه که چرا خدا زن آفریدش !توی محیط کار هم که امنیت نیست .توی کشورای دیگه اگه همکار مرد متلک بندازه جزو تجاوز حساب میشه !اونجا اگه 70 سالگی مطلقه بشی جفت خودتو پیدا میکنی !اینجا زن فقط با زیبایی و جوونی سنجیده میشه !در کل اونا خیلی قوانینشون در مورد زن انسانیتره !

مردا راحت انتخاب میکنن راهشونو ولی ماچی باید مردامونننننن راهمونوانتخاب کنن 

عزیزم اینجور نگو بخدا مردهامون هم به سختی توی این اوضاع سخت اقتصادی با هزار جور کلاه بردار و دزد سر و کله میزنن .. یوقت که همسرم میگه خانوم بیرون خونه نیستی سریع بهش میگم من میفهمم که چقدر بخاطر ما سختی میکشی و پول حلال  درآوردن سخته.. اگر همسرامون هم ما رو نداشتن الان مثل خیلی پسرهای دیگه جوونی میکردن و اینقدر فشار روشون نبود

عزیزم میتونی یه کم که بچت بزرگ ترشدشروع کنی.من خودم ۲تابچه دارم.ولی دیگه دیدیم توخونه افسرده شدم.به هیچ کدوم ازاهدافم نرسیدم ولی بالاخره بچه هاروهم بایدتروخشک میکردم.پسربزرگم ۵سالشه الان.خودمم۲۸ سالمه.انقدردرس خوندموتلاش کردم که تونستم توی ازمونهای استخدامی قبول شم وچندوقت دیگه قراره توی بانک دولتی کارکنم.نبایدخودت روفداکنی.فقط بیشترتلاش کنی وبرنامه ریزی داشته باشی.