2777
2789
عنوان

زن بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 57 پست

همه چی رو با هم داشتن یه کم سخته. بازم غیر ممکن نیست. ولی سخته. اهدافت رو باید اولویت بندی کنی. اگه بچه می خوای به هر حال مدت مشخص و قابل توجهی از وقتت به بچه اختصاص پیدا می کنه. ولی هیچکدوم اجباری نیست. نه ازدواج و نه بچه دار شدن. همشون انتخاب خودمونن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مردا راحت انتخاب میکنن راهشونو ولی ماچی باید مردامونننننن راهمونوانتخاب کنن  

اخه کی اینو گفته ؟؟؟؟!!!!ببین اگر وسط یک خرده فرهنگ مرد سالار گیر کردی هرجور شده نظرتو اعمال کن 

دوره زمونه عوص شده کسی برای ادم شکاک و متعصب تره هم خرد نمیکنه  نه بچه ای نه برده نه مایملک کسی مردها هم لولو نیستن بدهاشون هم احتمالا خودشون قربانی یک تربیت غلط بودن شاید بشه با درک کردن و تلاش  خیلی هاشون رو حداقل کمی تغییر داد و ملایم تر کرد 

حال متکلم از کلامش پیداست

زن بودنم راحت نیستااااا

میگین مردا میرن سرکار خوب الان شصت در صد خانوما شاغلن 

کار خونه هم میکنن 

بچه داری 

تازه با کلی محدودیت با کلی بد و بیراه شنیدن تو اجتماع وکلی راه های نرفته (مث ملی😂😂😂)

اگه بتونین برای رسیدن به آرزوم برام یه صلوات بفرستین مرسی   
میدونید بدی فرهنگ ما چیه ماها پاسوز ازدواج میشیم اگه نکنیم هزار حرف پشتمونه و ازدواج یعنی محدودیت

حودتی که اختیارتو میدی دسته یکی دیگه که محدودت کنه،هرچی مستقل تر باشی جذاب تری،نباید انقد از خاسته هات کوتاه بیای که دیگه کوچکترین خاستت هم از نظرشون خیییلی بزرگ بیاد،استقلال کمترین حقه هر ادمه

کیان گل پسر من 97/8/9
اکثر آقایون ک صاحب اختیارن خانووم

وقتی ازدواج میکنی یعنی پذیرفتی که تمام زندگیتو باهاش شریک بشی. این یعنی خیلی از تصمیماتتو هم باید با مشورت و موافقت اون بگیری. برای همینه که قبل از ازودواج باید سر مسائل مهمی مثل حق تحصیل و حق کار توافق کنید. نه اینکه هیچ حرفی راجع به مسائل به این مهمی نزنی 

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.
حودتی که اختیارتو میدی دسته یکی دیگه که محدودت کنه،هرچی مستقل تر باشی جذاب تری،نباید انقد از خاسته ه ...

من خیلی آزاد بودم بعد ازدواج فرق کرد انتخابم خوبه ولی زن برا زن بودن از خیلی آرزوهش دس میکشه

از بعضی آدم ها تنها خاطره  میماند،از بعضی دیگر هیچ!خاطره ساختن لیاقت میخواهد…
میدونید بدی فرهنگ ما چیه ماها پاسوز ازدواج میشیم اگه نکنیم هزار حرف پشتمونه و ازدواج یعنی محدودیت

نمیشه اینجوری گفت خواهر شوهر من استاد دانشگاهه چندتا لیسانس و فوق لیسانس و ...داره مجرده و متولد 51 این روزا تو 46سالگی داره غصه تنهایی رو می خوره میگه انگیزه واسه هیچی نداره و فقط زنده ست و زندگی نمیکنه ولی من که متاهلم و یه بچه چهار ماهه دارم میگم اگر جای اون بودم میرفتم مسافرت و دور دنیا رو میگشتم هر کس باید نیمه پر لیوان زندگیش رو ببینه وگرنه همه افسرده میشیم

دست سازه های من : @annabkala
وقتی ازدواج میکنی یعنی پذیرفتی که تمام زندگیتو باهاش شریک بشی. این یعنی خیلی از تصمیماتتو هم باید با ...

همشو زدم ولی با اومدن بچه وخیلی مسائل دیگه باید گذشت 

از بعضی آدم ها تنها خاطره  میماند،از بعضی دیگر هیچ!خاطره ساختن لیاقت میخواهد…

عزیزم اینجا زن بودن سخته !تو کشورای پیشرفته خیلی هم خوبه !از من بپرس که نصف فامیلامون اونجان .هر چی به گوشت رسیده تا حالا تبلیغ منفی بوده که منو شما هوا برمون نداره .نه قانون از زن دفاع میکنه.نه حقوقی براش قائل میشن !همه چی اینجا مردانه است !