2777
2789
عنوان

زن بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونید بدی فرهنگ ما چیه ماها پاسوز ازدواج میشیم اگه نکنیم هزار حرف پشتمونه و ازدواج یعنی محدودیت

از بعضی آدم ها تنها خاطره  میماند،از بعضی دیگر هیچ!خاطره ساختن لیاقت میخواهد…
مرد بودن هم ساده نیست.مردها الان واسه درآوردن یه لقمه نون پوستشون کنده میشه.من معتقدم انسان بودن سخت ...

خیلی هاشون به خاطر مسیولیت زندگی راه پیشرفت دلخواهشون رو نمیتونن برن

باید زود جذب بازار کار بشن 

اینقدری که نی نی سایت تو از بین بردن قبح خیانت مردان موفق عمل کرده صدا سیما نتونسته

باید همونقدر که بچت برات مهمه خودت هم برات مهم باشی

چرا‌منتظر بها دادن دیگران به خودتی،خودت برای خودت ارزش قائل باش

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

ودی من سختی ها و فداکاری هایی که شوهرم میکنه رو میبینم اصلا دلم نمیخواد مزد باشم

پ.ن

بی مصرف و مصرف کننده صرف هم نیستم فقط توانایی تحمل اینهمه سختی رو ندارم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
میدونید بدی فرهنگ ما چیه ماها پاسوز ازدواج میشیم اگه نکنیم هزار حرف پشتمونه و ازدواج یعنی محدودیت

خیلی ها رو میشناسم که حاضر نبودن به هر قیمتی ازدواج کنن و الان بسیار موفق و خوشبختن. این فرهنگ دیگه عوض شده عزیز

برای شما هم دیر نشده که. بچه ت که از آب و گل درومد برو دنبال اهدافت

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.

عزیزم این تویی که باید به خودت بها بدی تا بقیه هم واست ارزش قائل شن،تا وقتی اینجوری و خودتو دوست نداری مطمئن باش هیچ کس هم دوستت نداره و ارزش و احترامی واست قاعل نیست

رن مظهره نازه مظهره زیباییه باید انقد خودتو قبول داشته باشی تا همه آرزویه داشتمت رو داشته باشن

کیان گل پسر من 97/8/9

من وقتی کار کردنِ آقایون‌و میبینم که چقدررر اذیت میشن بغض میکنم

واقعا حالم بد میشه

چقدر تابستونا به خاطر کارگرا گریه میکنم که تو اون آفتاب و گرما کار میکنن

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋

راس  می گی من کار دارم ولی به خاطر شرایط بد شغلی برای زنا مثل گربه ای شدم که دمش لای در گیر کرده.امروزم سر دیر کردن صبح یه کمی بارییسم کل کل کردم. خوب باید بفهمه فرستادن یه بچه مدرسه ای و کول کشیدن یکی دیگه تا مهد باعث دیر رسیدن میشه   البته بهش گفتم من همیشه کارمو تموم انجام میدم همه اوقات گوشی جواب میدم هر موقع لازمه اصافه وایسادم این یکی راه حل نداره. این به اون در

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

مردا راحت انتخاب میکنن راهشونو ولی ماچی باید مردامونننننن راهمونوانتخاب کنن 

از بعضی آدم ها تنها خاطره  میماند،از بعضی دیگر هیچ!خاطره ساختن لیاقت میخواهد…
خیلی هاشون به خاطر مسیولیت زندگی راه پیشرفت دلخواهشون رو نمیتونن برن باید زود جذب بازار کار بشن&nbs ...

همینطوره .خیلی از پسرها مجبورن درس نخونن و برن دنبال کار چون پول دانشگاه رفتن رو ندارن و تاذیه ذره پشت لباشون سبز میشه خانواده ازشون توقع دارن که خودشون خرج خودشونو دربیارن.خدا تو قرآن میگه ما انسان رو درسختی آفریدیم.زندگی واقعا برای هرآدمی سخته و ربطی نداره به جنسیت