2777
2789

به خدا پام خیییلی سفیده برعکس پوست صورت و دستم سبزه😐کاش برعکس بود به خدا هرچقدرم آرایش کنم تهش رنگ پوست نمیزاره خوشگل باشم

البته بعضیا پوست سبزه خیلی بهشون میاد توهین نباشه

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

بخاطر اینکه زیر نور آفتاب سوختی

آخه مثلا شکم، یا روی بازوم

اینا هم سبزس

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پام سفید تره ولی عاشق رنگ پوست صورتمم انقدر همه گفتن قشنگه✨️✨️✨️

البته قبلا خوشم نمیومد میخواستم سفید باشم ولی الان دیگه نه

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

منم پام سفید تره ولی عاشق رنگ پوست صورتمم انقدر همه گفتن قشنگه✨️✨️✨️البته قبلا خوشم نمیومد میخواستم ...

واقعا امیدارم منم یه روزی به این عقیده برسم

ولی خب برعکس اطرافیان شما اطرافیان من بعضا تیکه هم میندازن

من پاهام و دستام سفیده

شکم و پشتم سبزه

صورتم تو آفتاب تیره شده

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟