2777
2789
عنوان

میخوام لباس تابستونی بخرم بیاید

105 بازدید | 8 پست

من دو ساله لباس تابستانه نخریدم متاسفانه،

الان 4 تومن اومده دستم

چندتا تولیدی میشناسم که میتونم ازشون نزدیک 8 دست لباس تابستونه بخرم و دو سه جفت صندل نزدیک 4 تومن میوفته

ازین نظر که تا عید ببشتر هوا سرد نیست،

و کم کم تا آخر مهر هم هوا گرمه،

امسال که اینجوری بود

خواهرم میگه پیشنهاد خوبیه چون ممکنه بعد از عید دو دستم نتونی بخری با این قیمتا

ولی مادرم میگه گند نزن تو پول یه دست بخر بقیه هم نگه دار چیزی خواستی بعد عید هم یه دست بخر صندل هم نیازت نمیشه

نظر شما چیه

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه عید خرید کن دیگه

معمولا چیزایی که واسه عید میشه پوشید

واسه تابستونم میشه پوشید

نهایتا اونموقع یکی دوتا چیز نازکتر بگیری

الان چیز تابستونه قشنگ تو بازار نیس

اگرم باشه ممکنه باز چیزای جدید بیاد اون قدیمی بشه

فعلا محض اطمینان یه صندل و یه مانتو تابستونی بگیر

بقیه رو واسه عید خرید کن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چخبره ۳دست صندل

چیزای بیسیک و کاربردی بخر ،مثلا یه شلوار جین با شومیز مانتویی ،کتونی مشکی و یه صندل و کُت برا عید

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)