2777
2789
عنوان

شوهرم دیونس بیاین ببین چی گفت

495 بازدید | 18 پست

بیرون بودیم بادوستامون من از ی چیزی خندم گرفت برا شوهرم تعریفش کردم خندیدیم یهو گفت خب بسه دیگه سنگین باش انقد نخند

من اگر کسی بزنه تو ذوقم دیگه انگار بغض گلومو میگیره نمیتونم حرف بزنم و بد اخلاق میشم دیگه هیچی نگفتم ساکت شدم هی میگفت چته چرا ساکتی چرا انقد یبسی زشته جلو دوستامون میگن این دیونس گفتم والا بخندم دهنتو باز میکنی نخندم باز یه زر دیگه میزنی بعدم ولش کردم اومدم خونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوگیر شده باید میزدی دهنش

خیلی اعصابمو خورد کرد بعد طلبکارانه میگه چته خب پفیوز تو گفتی نخند ساکت شدم دیگه زر زدنت چیه از این بیشتر ناراحت پیشم که ساکتم بشی باز دهنش بازه

وقتی داره حرف میزنه یا میخنده ضایع کن مرتیکه رو دیگه دهنشو باز نمیکنه

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

اره تصمیم دارم خودشم خندید بگم زشته جلو مردم نخند یا حرف نزن بزنم تو پوزش

افرین

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا