2777
2789
عنوان

مادر من چرا اینکار میکنی اخه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 43 پست
😂😂کارشون قشنگ نیستآدم بخواد چند تا گزینه ببینه میره پیش معرف ازدواج نه مستقیم یه نفر خب...

همیین بگو اینقدر ناراحت میشم از کارش

خب من قصد ازدواج گفتم ندارم نگفتم خواستگار میاددختر مردم بهش معرفی کن اصلا اینا ازدواج کنن

من فردا از پسره ببینمش بدم میاد منو خواسته دختر خالم گرفته باشه😂😐

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو مامان من احساس تنهایی میکنم دلم میخواد یه همراه تو زندگیم باشه

شوهر نمی خوام

بدم میاد خواستگار منو بفرسته برای دختر خالم

به من چه اون خواستگار نداره

شوهر نمی خوام بدم میاد خواستگار منو بفرسته برای دختر خالم به من چه اون خواستگار نداره

خب اگر قصد ازدواج نداری بشین یه گوشه بذار دختر خالت ازدواج کنه ... دیگی که واسه تو نجوشه حتما باید توش سر سگ بجوشه؟؟؟

خب اگر قصد ازدواج نداری بشین یه گوشه بذار دختر خالت ازدواج کنه ... دیگی که واسه تو نجوشه حتما باید ت ...

خب حسودی نمیکنم ولی وقتی خواستگار من بوده

نباید بره خواستگار دختر خالم مگه من میوه ام یل بی ارزشم که میگه مامانم خب این نشد برو اونو بگیر یا اینکه خب اینا فردا ازدواج کنن من بدم نمیاد از پسره درسته حسی بهش ندارم ولی خواستگار من بوده بعد اون بخصوص خانواده ما که هر روز همو میبینیم

حق داریا ولی بنظرم یکم حسادتم میکنی که نکنه مثلا دختر خالم هزدااج کنه و...😉

نه حسادت نمیکنم

فقط دوست ندارم ارزشم پایین بیاد وقتی مادرم میگه خب دختر من نه ولی فلان دختر یعنی دختر خالم معرفی میکنه حس انگار داری جنس میوه میفروشی بهم میده انگار میگه این هنوز کاله بیا رسیده ببر

بعدم من ۲۴ ساعته خالم اینا میبینم خب اگه پسره ازدواح کنه بدم میاد شوهرش کسی باشه که

اکر بیاد خونتون چند جلسه بشه اره ولی وقتی یارو رو حتی ندیدی

خب یارو دیدم اونم منو دیده

که اومده که زنگ زده مامانش به مامانم خواستگاری

ندید مگه کسی میره خواستگاری آخه

دیدن با خواستگاری کردن فرق داره بنظرم فقط مامانت بهت نگه که کی زنگ زده

مرسی 😂😂😂

پس مشکل منم ندونم خواستگارم کیه اوکیه اون بفرسته 😂😭

هی چی بگم ولش کن خوشبخت شن به من چه

مرسی 😂😂😂پس مشکل منم ندونم خواستگارم کیه اوکیه اون بفرسته 😂😭هی چی بگم ولش کن خوشبخت شن به من چه

اره دیگه اینجوری حساس نمیشی اصلش هم مشکلی نداره ... خودش دلش خواسته که قبول کنه بره سراغ اون عاشقت نبوده که😅😂باشه قبول نمیکنه