2777
2789
عنوان

مادر من چرا اینکار میکنی اخه 😐

548 بازدید | 43 پست

من هفته پیش تولدم بود ۲۰ سالم شد

بعد هر چی آدم پیدا میشه که از من خواستگاری میکنه رد میکنه یا دور ما پسر پیدا میشه مامانم میگه بفرستیمش برای دختر خالت😐😂

مادر من مگه من آدم نیستم هرپسر خوبی میبینی برای دختر خالم ..

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهش بگو

بهش بگم میترسم بگه حسودی 😩

یکبار البته بهش گفتم مگه دختر خالم با دختر فلانی که همسرش است چه فرقی داره دوتاشون همسنن دیگه گفت اون دانشگاه رفته محل کارش تو جامعه هست پولداره خیلی شرایطش با دختر خالت فرق داره

نمیدونم سنش زیاده؟!شاید خودش گفته میخواد ازدواج کنه خودت دوست داری بگو میخوام یکی خوب بود آشنا بشم

نه چند سال فقط از من بزرگ تره فاصلمون کمه

اره خودش گفته می تواد ازدواج کنه

من نمی خوام ازدواج کنم ولی بدم میاد خواستگار منو رد میکنه بعد میگه اگه خواستین یه دختر فلان سن با فلان ویژگی داریم اونا هم خداشکر میگن نه دختر خودتون می خواستیم 😑یکی نیست بگه مادر من لطف نکن

راس میگه طرف شمارو دیده خب این چه کاریهچی بگم

بلاخره یکی منو درک کرد اره خیلی ناراحت میشم انگار اومدن میوه فروشی که نه اینا نخرین از اونا بخرین 😂😐😩

بلاخره یکی منو درک کرد اره خیلی ناراحت میشم انگار اومدن میوه فروشی که نه اینا نخرین از اونا بخرین 😂 ...

😂😂

کارشون قشنگ نیست

آدم بخواد چند تا گزینه ببینه میره پیش معرف ازدواج

نه مستقیم یه نفر خب...