2777
2789

من با یه اقای تقریبا 4 ماه توی رابطه بودم اون 35 سالشه من 23.قصدش کاملا ازدواج بود.و داشتیم اشنا میشدیم بعضی مسائل تفاهم داشتیم بعضی نه 12 سال اختلاف سنی داشتیم.برا کنکور میخونم و درسم به شدت خوبه پارسال رتبم در حد پزشکی ازاد بود ولی شهر دورتر.امسالم میخواستم بخونم اما این چت و... نمیذاشت اینقدر رابطمون صمیمی و عاشقونه بود من روم نمیشد بگم میخوام درس بخونم نمیخام توی رابطه باشم تا اینکه امروز گفتم و خیلی بد باهام رفتار کرد که تو 4 ماهه با قلبم بازی کردی منو پیچوندی الانم رفت گفت هیچوقت نمیبخشمت و هیچوقت روت نمیخنده.بهم میگه نباید من سر راهت قرار میگرفتم که باید یکی سر راهت بود که هر بلایی سرت میاورد میبرد پردتو میزد تو منو پیچوندی اونم اینطوری میپیچوندت.2 ساعته کات کردیم اما از بیوش قلب و سنجاقو برنداشته

ارزش نداره درستو بخون

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اختلاف سنی زیاده باعث میشه هم رو درک نکنید بعد ازدواج اختلاف پیش میاد

کات کن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ادمی که عقلش جای سر تو جای دیگه بدنش باشه واقعا براش متاسفم و از خدا براش طلب عقل و انسانیت می کنم چقدر بی ادب هست این اقا مشخصه چه هدفی داشته که به زبان اورده بی شرم

برای انسانیت یک گیاه محبت بکار🌱