ززززرنگگگگگگگگ مدیر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 10353 عنوان خدایا من کافر رو بپذیز🤣🤣🫠 | مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 131 پست میرم اعتکاف جمعه بعد نماز بلدم نیستم کوپایلت داش یادم میداد🤣🤣🤣فککن نماز بلد نیستم دارم میرم اعتکاف🤣🫠خاک بر سرمم به کجا چنین شتابان🧑🦯🤣کیا میرن اعتکاف؟ چیا میبرین؟ #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌 1404/10/08 | 20:27 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sjsjsjs عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 793 شاید خواست خداست که بری یعنی دعوت شدی. دعا کن عزیزم براماهم. اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود......
50parwane عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 2074 قبول باشه اتفاقاً خدا شما رو بیشتر از همه دوست داره حتماً چیزی در وجودتون بوده و هست که اعتکاف میری
ززززرنگگگگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 10353 دعا م کنی ها قشنگم چشم #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌
بانوملیکا عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 9007 کلا هدف همینه🤣 خوعزیزم وقتی هدفتون شیطونی واکیپ گرفتنه چرامسجد؟؟پارک بربن کافه برین سینمابرین.ابن همه جا.مممکنه اونجااگه خیلی بگوبخندکنیین مردموناراحت کنید
ززززرنگگگگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 10353 چیشد این تصمیم رو گرفتی😂 نمیدونم😂 #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌
حنانه۶۲ عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1499 اسی ان شاالله از این به بعد بهانه بشه شروع کنی نمازهاتو اونم اول وقت بخونی.نماز ستون دین هست،اعمال روز آخر اعتکاف هم که دعای ام داوود داره انجام میدی،خیلییی خوبه،ان شاالله حاجت میگیری،التماس دعا
ززززرنگگگگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 10353 شاید خواست خداست که بری یعنی دعوت شدی. دعا کن عزیزم براماهم. حتما❤️ #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌
ماه_گریان عضویت: 1404/09/29 تعداد پست: 1147 خب چون اگه از مسجد خارج بشی باطل میشه دیگه تنها جایی مه میتونی بری فقط برا دستشویی و غسل جنابته جنب نمیشن که من شرور یولجه ام :)
ززززرنگگگگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 10353 قبول باشه اتفاقاً خدا شما رو بیشتر از همه دوست داره حتماً چیزی در وجودتون بوده و هست که اعتکاف میری 🫠❤️ #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 19015 من با این سن هیچوقت قسمتم نشده برم...همین که داری میری خیلی خوبه...بزن گوگل ببین نماز چجوری باید بخونی یه غسلم قبلش بکن.مارو هم دعا کن🫠 خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
ززززرنگگگگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 10353 خوعزیزم وقتی هدفتون شیطونی واکیپ گرفتنه چرامسجد؟؟پارک بربن کافه برین سینمابرین.ابن همه جا.مممکنه اون ... ن دیگه در این حد خب برا خلوت با خدا هم میریم همش بگو بخند نیست که #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌
ززززرنگگگگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 10353 اسی ان شاالله از این به بعد بهانه بشه شروع کنی نمازهاتو اونم اول وقت بخونی.نماز ستون دین هست،اعمال ر ... چی بگم.. امیدوارم مرسیی❤️ #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌
ززززرنگگگگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 10353 من با این سن هیچوقت قسمتم نشده برم...همین که داری میری خیلی خوبه...بزن گوگل ببین نماز چجوری باید بخو ... ایشالا میری🫠غسل؟ غسل چی برا چی؟چشمم❤️ #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌