2777
2789
عنوان

خدایا من کافر رو بپذیز🤣🤣🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی ان شاالله از این به بعد بهانه بشه شروع کنی نمازهاتو اونم اول وقت بخونی.نماز ستون دین هست،اعمال روز آخر اعتکاف هم که دعای ام داوود داره انجام میدی،خیلییی خوبه،ان شاالله حاجت میگیری،التماس دعا

قبول باشه اتفاقاً خدا شما رو بیشتر از همه دوست داره حتماً چیزی در وجودتون بوده و هست که اعتکاف میری

🫠❤️

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

من با این سن هیچوقت قسمتم نشده برم...همین که داری میری خیلی خوبه...

بزن گوگل ببین نماز چجوری باید بخونی یه غسلم قبلش بکن.

مارو هم دعا کن🫠

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خوعزیزم وقتی هدفتون شیطونی واکیپ گرفتنه چرامسجد؟؟پارک بربن کافه برین سینمابرین.ابن همه جا.مممکنه اون ...

ن دیگه در این حد خب برا خلوت با خدا هم میریم همش بگو بخند نیست که

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

اسی ان شاالله از این به بعد بهانه بشه شروع کنی نمازهاتو اونم اول وقت بخونی.نماز ستون دین هست،اعمال ر ...

چی بگم.. امیدوارم

مرسیی❤️

من با این سن هیچوقت قسمتم نشده برم...همین که داری میری خیلی خوبه...بزن گوگل ببین نماز چجوری باید بخو ...

ایشالا میری🫠

غسل؟ غسل چی برا چی؟

چشمم❤️