2777
2789

مردایی که نشستن و شلوارشون میره پایین با سنشون مشخص میشه🤢 نگید نگاه نکن امروز دقیقا داشتم از داخل ماشین مغازه ها رو میدیم دقیقا اومد جلوی چشمم حالم بد شد . اقایون شلوارتون محکم بکشید بالا حیا داشته باشید خیلی منظره زشتی ما دوست نداریم نگاه کنیم لطفا😷

😎💚🐬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم دیدم واقعا حالم بهم میخوره

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

بهش یاد بدین هیچ کسی علاقه ای به باسنش نداره😆

خودش میدونه ولی خب

دیگه تو هر جمعی میشینه همه میگن فلانی شلوارتو بکش بالا پا میشه میکشه بالا پیراهنشو درس میکنه اما وقتی مبشینه بازم مشخصه

دخترای من همش تو خونه میگن بابا شلوارت بکش بالا و می خندند 😅😅😅

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

وای اره راس میگی بعد جنگل سیاه انگار اتیش گرفته سوخته انقد پشم سیاه هست بعد ریلکس و بیتوجه به اطراف تا انتهای جاده کشیدن پایین😂 دارن به کارشون میرسن نمیدونن چه صحنه ای ازپشت رقم میزنن