2777
2789
عنوان

به معلمی که سوال نمیده🗿💔

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 119 پست

معلم که وظیفه ش نیست بعد هم تو گروه ها حتی گوگل بزنی سوالا میاره و اینکه امتحان خردادتون استانی یا کشوریه شما باید کل متنو بلد باشی

خب اگه فکر میکنی دونستن تاریخ بهت کمک نمیکنه برو رشته غیر از انسانی

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندمی؟ نهمی؟ ببین منم راهنمایی بودم خیلی غر میزدم ولی شاید ندونی که چقدر دوران ارزشمندیه :) فقط لذت ...

اتفاقا همه میگن ولی نمیتونم لذت ببرم می خوام بهترین نمره هارو بگیرم که اونم نمیشه

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

بزا بری دبیرستان به این تایپکت میخندی

میدونم سال های بعد خیلی سخت تره ولی خدایی نهمم به سطح ما خیلی سخته برای هرکی سطح خودش سخت تره خدایی درک کنید🙁😔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

خب اوکی😂اینارو حاضرم همه رو تیکه به تیکه توضیح بدم و بخونمولی من بدون سوال واقعا نمی تونم بخونم چون ...

خب این خوب نیست دیگه سعی کن امسال عادت کنی بدون سوال چون از سال بعد معلما اصلا بهتون سوال نمیدن

سایت همیار وگاماو... سوال و جواب کامل هستش

اول خط به خط کتاب را بخون شما

بعد از این سایت ها سوالات را بخون

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
برو سایت قلم چی، قسمت نمونه سوالات، سال و درس رو انتخاب کن. کللللللی نمونه سوال امتحانی میاره برات. ...

🥲همیشه اینکارارو می کنم من مطالعاتم خیلی خوب بود فوق العاده بود ولی امسال....😑🫱🏻🫲🏾💔

خب اگر در حدی سطح بالا هستین که خودتون تدریس میکنین پس مشکلی ندارین که . خودتون هم باید بتونید برا امتحان آماده بشید.

مطالعات درس جذابیه. از همه چیز یه اطلاعاتی میده. قوانین، جغرافیا، تاریخ. خیلی جالبه واقعاً

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ما ام پشت سرهم امتحان داریم ولی ساعت3میریم 5 برمیگردیم ولی از چهارشنبه این هفته تا چهارشنبه هفته بعد ...

🥲میبینی مدرسه ی ما چقد بده دارن فقط آزار میدن

معلم که وظیفه ش نیست بعد هم تو گروه ها حتی گوگل بزنی سوالا میاره و اینکه امتحان خردادتون استانی یا ک ...

نه من کلا مطالعاتم اینا خوبه ولی عادت به سوال دارم خدایی هم معلم تاثیر بیشتری توی امتحانات و درس خوندن و علاقه داره

اتفاقا همه میگن ولی نمیتونم لذت ببرم می خوام بهترین نمره هارو بگیرم که اونم نمیشه

منم مثل تو بودم ؛ برطرف میشه نگران نباش زمانیکه اومدی دبیرستان و به نمره بالای ۱۵ یا بعضی وقتا پاس شدن قانع شدی😂