2777
2789

ماجرا برمیگرده به ۲۲سال پیش که امتحان نهایی نهم داشتیم یک همکلاسی فوقالعاده باهوش داشتم که خیلی نخبه بود ولی مدام دانش آموزا رو تحقیر میکردو پاچه خوار کلاس بود قبل از اون هم یکبار تقلب من و لو داد وسط سال ولی معلم چیزی نگفت خلاصه چندماه بعد سر امتحان علوم نهایی یک جاخالی ویادش رفته بود من رفته بودم برگه ام و تحویل بدم دیدم این داره از یکی تقلب میگیره(اینم بگم خودش میگفت کامل بلد بوده و ۱۹.۷۵ میشده)من هم رفتم به مدیر که تو اون بخش ما بود اطلاع دادم گفتم نهایتا میترسه ولی مدیر برگه اش و پاره کرد و انظباطشم داد ۱۰ و علوم و افتاد و انقدر فشار عصبی بهش وارد شد که ۳تا امتحان بعدی و هم نتونست بخونه و تجدید شد و رفت رشته نقاشی کارودانش امروز دیدمش فروشنده یک مغازه شده بود واقعا خیلی ناراحت شدم من نمیخواستم اینجوری بشه😕💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقاص گوه خوریاش بود خب

خدا گزاشت تو کاسش

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

هم شمامقصری هم اون مدیراحمق

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تو خراب نکردی مدیر برخورد تندی داشته

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔