2777
2789

من اضطراب بیماری دارم از پارسال پنج بار تا امسال سونوی سینه دادم امسال اردیبهشت توی سونوم نوشت کیست کمپلکس بعد چون اسمش جدید بود من تو نت سرچ کردم نوشته بود کیست کمپلکس باید نمونه برداری بشه و خطرناکه درحالی ک پزشک گفته بود خطرناک نیست همون باعث شد انقدر سینه و زیر بغل چپمو دستکاری کردم ک کلی غدد لنفاوی متحرک تو زیر بغل چپم حس میکنم و این منو حساس تر کرده دوباره تیر و مهر هم سونو دادم گفت ۶ ماه دیگه سونو بده من پیش جراح پستان هم رفتم چکم کرد گفت ۹ ماه دیگ سونو بده اما من هر سری زیر بغلمو دست میزنم کلی غدد متحرک حس میکنم و اصلا انگار به هیچ دکتری اعتماد ندارم و حس میکنم هیچکسی خوب تشخیص نمیده همیشه لنف نود زیر بغل داشتم بخاطر کیستم از پارسال ولی الان هر سری دست میزنم انگار چیزای جدید کشف میکنم دیگ دارم دیوونه میشم زیر بغل و سینم تیر میکشه ویتامین eهم میخورم نمیدونم دیگ چیکار کنم شما اینجوری نبودین؟ من دیگ به رگ و همه چی حساس شدم و اگه یه روز دست نزنم میگم نکنه چیزی بوده باشه و از زیر دستم در رفته باشه

اخه زیر بغل راست و چپمم یکی نیست تو سمت چپ یه چیزایی داره ک راست نداره😭

خب این وسواسه

باید تحت نظر روانشناس یا روانپزشک باشی

منم هستم نه در مورد سینه در مورد بیماری های دیگه در حدی که ازمایش دادم چند بار

میفهمم چی میگی ولی نباید توجه کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان منم دقیقا اینجوریه غدد لنفاوی زیر بغلش ورم کرده و دستش زیاد نمیتونه تکون بده. دکتر هم بردیم سو ...

چقدر ورم کرده؟ برا من فقط در حدیه ک باید پوست زیر بغلمو فشار بدم تا حس بشه

دکتر چی گفت؟ بهتر شدن؟

چقدر ورم کرده؟ برا من فقط در حدیه ک باید پوست زیر بغلمو فشار بدم تا حس بشه دکتر چی گفت؟ بهتر شدن؟

خیلی ورم کرده. مامان من که عادت داشت همیشه باید سوتین اسفنجی میبست از وقتی ورم کرده میگه نمیتونم بهش دست بزنم چه برسه سوتین . راستش ما شهرستانیم اینجا اونطور که باید خوب ویزیت نمیکنن میگن با دارو خوب میشه . دانازول ۲۰۰ نوشته ولی خوب که نمیشه هیچ ورمش بدتر هم شده

یعنی ورمش در حدیه ک از روی پوست مشخصه؟سونو دادن؟

بله کاملا مشخصه خود پستان و زیر بغل ورم کرده. سونو داده فیبروکیستیک پستان و ورم غدد لنفاوی نشون داده دکتر گفت خوب میشه ولی بهبودی حاصل نشده

بله کاملا مشخصه خود پستان و زیر بغل ورم کرده. سونو داده فیبروکیستیک پستان و ورم غدد لنفاوی نشون داده ...

داروهاشونو مصرف کنن انشاالله خوب میشن

غده یکیه یا چند تاس؟و اینکه حرکت میکنه یا ثابته؟