2777
2789
عنوان

کمک لازمم لطفا هر سنی که داری بیا

144 بازدید | 18 پست

سلام

یه مدته فکر میکنم خیلی زیاد تنبل شدم مخصوصا الان که داخل امتحانات ترم اوله،واقعا عذاب وجدان دارم،پایه یازدهم تجربی ام،احساس میکنم خیلی بهانه میگیرم واسه انجام هر کاری و مشکل اصلی اینجاست که نمیتونم به برنامه ام عمل کنم و از وسواسی ذهنی رنج میبرم(با وسواس مطالعاتی فرق داره)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط کافیه تا جایی که میتونی انجام بدی همین بعد نیم ساعت اینقدر تمرکز میگیری و توش غرق میشی که متوجه ...

جدا از او هم نمیدونم چمه، خیلی نارحتم

سردرگمم

بعضی مواقع از خودم راضیم بعضی مواقع اینقدر از خودم بدم میاد خودمو محکم میزنم

جدا از او هم نمیدونم چمه، خیلی نارحتمسردرگممبعضی مواقع از خودم راضیم بعضی مواقع اینقدر از خودم بدم م ...

خیلی عادیه

بعضی وقتا آدم خسته میشه

خودزنی نکن

اینجور مواقع اول برو کاری که دوست داری رو انجام بده مثلا برو حموم یا بیرون قدم بزن در حد تیم ساعت یا یک ساعت بعد برگرد و شروع کن

اگه دیدی باز نمیتونی اون روز رو کلا درس نخون چون اگه بخونی اعصابت بیشتر به هم میریزه استراحت کن و فرداش شروع کن دیگه فرداش بهونه نیار و واقعا شروع کن

اون وقت میبینی که چقدر از روز قبل بهتر شدی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
خیلی عادیهبعضی وقتا آدم خسته میشهخودزنی نکناینجور مواقع اول برو کاری که دوست داری رو انجام بده مثلا ...

ممنون ولی وقت ندارم

به خاطر اعتکاف همه امتحانا افتاده پشت هم