2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشی مثل خونه و ماشین نیست که بنام کی باشه مهم باشه

موقع خرید فک کنم ی شماره باید بدن ب فروشنده ک پیامک بیاد رو سیمکارت ک ب این شماره ثبت شده.

پس اگه اینجوره اینایی ک دزدی میکنن باید بگن گوشی مال خودمه

بعدا بخوام این گوشی رو بفروشم کارتن هم داشته باشم مشکلی نداره؟؟ یکی دیگه برام گرفته

نه کارتن به نام کسی ثبت نمیشه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

موقع خرید فک کنم ی شماره باید بدن ب فروشنده ک پیامک بیاد رو سیمکارت ک ب این شماره ثبت شده.پس اگه این ...

اصلا دزدی گوشی رو نمیشه به راحتی ثابت کرد مگر اینکه فیلمی چیزی موجود باشه

دوست گرامی گوشی رو با سیم کارتی که به نام خودت هست بده ثبت کنن.کارتونش هم دست خودت باشه.برای فروش با ...

بالاخره یکی حرف منو فهمید. منظور منم همینه ک بگم سیمکارت رو ب اسم خودم ثبت کنم بعد همه میگن نمیشه و ربطی نداره

بالاخره یکی حرف منو فهمید. منظور منم همینه ک بگم سیمکارت رو ب اسم خودم ثبت کنم بعد همه میگن نمیشه و ...

بله به اسم خودت ثبت کن سیمکارتی که همیشه ازش استفاده میکنی تابعدا اگه خواستی بفروشی به مشکل نخوری.من میخواستم گوشیموبفروشم سیمکارتم چندسالی بود استفاده نکرده بودم مسدودشده بود مجبورشدم برم دوباره فعالشکنم تابتونم بفروشمش.کارتون گوشیتم باشه پیش خودت

بله به اسم خودت ثبت کن سیمکارتی که همیشه ازش استفاده میکنی تابعدا اگه خواستی بفروشی به مشکل نخوری.من ...

فک کنم اگه گوشی گم بشه هم بخوان پلیس پیگیری کنه گوشی باید ب اسم خودمون باسه درسته؟