2777
2789
عنوان

مامان اشغالم متنفرم ازش

269 بازدید | 16 پست

همش میگه بیا مامان پسر ببین

که اونا انتخابت کنن

از خودم متنفرمممم کاش پسر بودم کاش

گوه تو من

گوه به این فرهنگ دهاتی وار ما

خدا لعنتشون کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم با بیست سال کتکم میزده تو تنها نیستی منم ازش متنفرم

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

منم از مامانم متفنرم رفتم باهاش دردو دل کنم هرچی از دهنش در اومد بهم گفت

اخی عزیزم اگه دوست داشتی اینجابگومنم مامان یه دختر۱۶ساله هستم شایدکمکی ازدستم بربیادعزیزم

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
میگه زن رو دعوت میکنم خونه یا بریم خونه مادربزرگم فعلا مادر پسرا تورو ببینه بلکه انتخاب کنه برای پسر ...

چقدمادرت مثل مادرمنه انقدتوذهنم کرد شوهر شوهر تا افتادم دست یه شوهرلجن ،شوهروازدواج خوبه اما به شرطی که شغل خوب واخلاق داشته باشه

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
اخی عزیزم اگه دوست داشتی اینجابگومنم مامان یه دختر۱۶ساله هستم شایدکمکی ازدستم بربیادعزیزم

چی بگم قلبم داره میترکه

انقدر زحمت کشیدم بر کنکور آخرم هیچکدوم از رشته هایی که دوست داشتم نیاوردم یه چیزی که متنفرم ازش و آوردم

شهر خودمم قبول شدم . بعد این دانشگاه رشتم و که دوست ندارم

با دوستامم قطع کردم از همکلاسی هام خوشم نمیاد

خیلی تنها شدم خیلی

اصلا نه پسری تو زندگیم هس نه دوست دختری نه اینده ی شغلی ای دارم که دلم بهش خوش باشه

اصلا نه تفریحی هیچیییی

هعی