2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این پسر چیه

105 بازدید | 13 پست

خواستگارمه ظاهرش پسندمه، اخلاقشم خوبه فقط یکم کم حرفه وضع مالیش بد نیست باباش املاکیه و پسره خونه و ماشین خودشو داره و سال اخر فرهنگیانه حقوق کمی میگیره ولی باباش خیلی ساپورتش میکنه خیلی خیلی وابسته خانوادشه فقط نگران اینم. با هم حرف که زدیم گفت که هفته ای حداقل باید چهار پنج بار مامان باباشو ببنیم. یکم مردد شدم شما بودید چیکار میکردید؟

زنی که فمنیست نیست به خودش خیانت میکنه. مربی رسمی در فدراسیون بدنسازی. سوال ورزشی و رژیم داشتید در خدمتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر ساپورتش بکنه نمیپسندم دستش توجیب یکی دیگ باشه واینکه همش وابسته بخونواده

این و برای جفت زن وشوهر نمیپسندم

من همسر خودم ۴ سال متاهلیم یکبار نشده بریم خونه بابام همیشه من باید بگم بریم خونه مامان من بریم خونه مامان تو

تامن نگم همسرم اصلا نمیگه

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

یا خدا ۴.۵ بار

آره:) بهش گفتم اینطوری باشه بهتره با خانوادت زندگی کنی نه اینکه خودت زندگی تشکیل بدی گفت این دیگه شرایط منه نمیتونم عوضش کنم

زنی که فمنیست نیست به خودش خیانت میکنه. مربی رسمی در فدراسیون بدنسازی. سوال ورزشی و رژیم داشتید در خدمتم.

حمایت پدر برای مرد=زندگی راحت و بدون استرس زن

ولیییییی وابستگی بیش از حد و غیرمنطقی مشکل ساز میشه چه خبره هفته ای چهارپنج بار؟نهایتا هفته ای یه بار

بیشتر فکر کن و اگه تونستی مشاوره قبل از ازدواج برید

من قبلا خواستگار معلم داشتم

اون حقوقش فکر کنم ۱۵ ۱۴ اینا بود

و از طرف خانوادش ساپورت مالی نمیشد یعنی از خودش ماشین داشت خونه نه و انتظار داشت من خونه رو بدم

و اکثر خواستگارام که خونه و ماشین داشتن هم یه مشکلی داشتن

من خودم خونه مستقلی دارم و ماشینم داشتم بخاطر خونه فروختم ولی نمیتونم زندگیو بدون خونه و ماشین اون شروع کنم

خیلی برام ملاک مهمیه و بخاطر همینه کلا ازدواجم یکم به مشکل خورده

نظر خانوادت چیه؟

خیلی قبولش دارن چون دوست خانوادگی داییم اینا هست خیلی وقته میشناسنشون و میگن پسر خوبیه ولی خب مشکلم همینه که خیلی وابسته باباشه

خیلی قبولش دارن چون دوست خانوادگی داییم اینا هست خیلی وقته میشناسنشون و میگن پسر خوبیه ولی خب مشکلم ...

شما به قلبت و ملاک هات رجوع کن و صادقانه تو خلوت خودت دو دو تا چهارتا کن خواستگارهای قبلیت رو به یاد بیار ببین اونا چی جوری بودن رد کردی الان این چه جوریه؟

چقدر برات ازدواج کردن مهمه؟ اگر ازدواج کنی خوشحالی یا اگر ازدواج هم نکنی باز هم خوشحالی؟ حال دلت چطوره الان؟ صادقانه به خودت بگو اگر اینو زد کنی باز هم خواستگار مناسب کیسی که در شانت باشه پیدا میشه یا نه؟ اوضاع اقتصادی - بالارفتن سن ازدواج و خواستگار نداشتن رو در نظر بگیر

الان ملت بیان بهت بگن آی ازدواج نکن مرد فلان اینجوری و فلان بیسار رو رها کن به خودت رجوع کن جواب سوال اونجاست

شما به قلبت و ملاک هات رجوع کن و صادقانه تو خلوت خودت دو دو تا چهارتا کن خواستگارهای قبلیت رو به یاد ...

ممنونم بابت راهنماییت عزیزدلم 🤍